Verge kopen

Hoe koop je Verge?

Wat wij in de algemene pagina over Verge (XVG) al hebben uitgelegd is het een veilige anonieme cryptocurrency met een zeer sterke focus op privacy. Wij geven je op deze pagina advies en informatie hoe je Verge het beste kan kopen. Ben jij hier in ge├»nteresseerd maar wil jij je eerste verdiepen wat nu precies blockchain technologie en cryptocurrency precies in houdt┬á dan raden wij je aan om deze pagina’s op Coinprimeur te bestuderen.

Waar koop je Verge?

Verge staat op een aantal grote exchange platformen waaronder Binance en Bittrex. Door zich te nestelen op deze grote platformen heeft dat positieve gevolgen voor de koersverloop omdat het een heel groot publiek in een keer bereikt. Koop je liever niet via een exchange platform en ben jij meer een persoon die een digitale munt koopt en dan wegstopt in wallet dan kan je ook Verge kopen via Litebit. Je koopt dan de digitale munt op dit platform en stuur je deze meteen door naar en vast wallet.

Waar moet je op letten bij het kopen van Verge

Wat heel belangrijk is bij het kopen van Verge is dat je moet beschikken over de juiste wallet. Verge heeft een eigen wallet waar je de digitale munten kan opslaan. De eigen wallet van Verge heet de Verge Electrum wallet ontwikkeld.

Verge kan je ook kopen door eerst Bitcoin te kopen. Wanneer je de beschikking hebt over Bitcoin kan je Verge aanschaffen op de verschillende trade platformen.

GA NAAR BINANCE >>