Zilliqa kopen

Zilliqa is een veel belovend project dat volgens hun visie de vier belangrijkste problemen van blockchain kan oplossen. Zilliqa is wetenschappelijk onderbouwt en heeft een sterk team. Wanneer een project goed onderbouwt kan worden en de beschikking heeft over een sterk team heeft het alle symptomen om een succes te worden. Veel blockchain initiatieven blijken achteraf alleen via een whitepaper haal baar en komt er nooit een werkend product.

Wat Zilliqa (ZIL) al anders maakt dan vele andere blockchain initiatieven is dat het al de beschikking heeft over een werkend product. In december 2017 hebben zij versie 1.0 van hun testnet opgeleverd. De resultaten waren veel belovend. De transacties die per seconde kunnen plaats vinden zijn meer dan 2500 transacties. De verdere updates zullen plaatsvinden in Q2.

Sterke partners

Wat een blockchain met haar digitale munt nog aantrekkelijker maakt om te kopen is dat ze samenwerkingen aan gaan met bekende en betrouwbare partijen. Zilliqa is daar hard mee bezig en heeft al verschillende aankondigingen gedaan. Waarmee je Zilliqa het beste kan vergelijken is Ethereum en die hebben wel een hele grote voorsprong op ze. Ondertussen hebben zich al een paar goede partners bij Zilliqa aangesloten die gebruik gaan maken van hun blockchain technologie. Onder andere FGB Capital en Mindshare zijn al partner. FGB Captil beheert digitale activa en is al actief op blockchain gebied en Mindshare is een wereldwijd media agency, dit bedrijf heeft ruim 34,5 miljard omzet.

Waar kan je Zilliqa kopen?

Zilliqa (ZIL) wordt al op veel exchanges verhandeld en verreweg het grootste platform waar deze digitale munt op gelist is, is Binance. Wacht daarom niet langer en koop een ‘goedkope’ ZIL en profiteer van een komende waardestijging.

 

GA NAAR BINANCE >>