Zilliqa verkopen

Het verkopen van Zilliqa (ZIL) is net zo eenvoudig als het kopen of verkopen van welke andere digitale munt dan ook. Omdat ZIL nog relatief goedkoop is kan je eenvoudig extra geld verdienen met ZIL door op het juiste moment te verkopen. Weet je nog niet precies wat Zilliqa precies inhoudt dan verwijzen wij je graag door naar onze informatie pagina over Zilliqa. Door je meer te verdiepen in deze blockchain kan je uiteindelijk een verstandige keuze maken voor het verkopen van deze digitale munt.

De mogelijkheden om Zilliqa te verkopen

Er zijn een aantal mogelijkheden om Zilliqa te verkopen. Een manier is het om dit te doen via de exchange platform van Binance. Dit is het grootste handelsplatform voor cryptocurrencies. Als je ze via deze manier gaat verkopen moet je er wel voor zorgen dat ze ook in de wallet staan van Binance, want anders kan je ze niet verkopen. Mocht je ze in een andere wallet hebben staan dan dien je ze eerst te versturen naar deze exchange.

Een andere manier is om de digitale munt aan een persoon te verkopen. Je kan dan kiezen of je dat voor fiat geld wilt doen of je wisselt ze om naar een andere cryptocurrency. Je verstuurt dan de ZIL tokens naar een andere wallet adres en ruil hiervoor ontvang je de overeengekomen product. Let daarbij wel of je het juiste adres hebt ingevuld en of deze persoon goed te vertrouwen is want als je ze eenmaal hebt verstuurd dan zijn ze ook weg.

 

Zilliqa (ZIL) wisselen voor een andere cryptocurrency

Omdat Zilliqa (ZIL) te verhandelen is op een exchange platform dan is er ook de mogelijkheid om ze om te ruilen voor een andere cryptocurrencie. Zo kan je via Binance ZIL omruilen voor zowel Bitcoin als Ethereum.

GA NAAR BINANCE >>