Zoin verkopen

Wanneer je Zoin (ZOI) hebt aangeschaft dan kan het voorkomen dat de token in waarde is gestegen in verloop van tijd en je wilt daar van profiteren. Je kan er dan voor kiezen om de winst uit te laten keren in fiat-geld of je kiest voor om de winst weer te investeren in nieuwe altcoins. Je kan dan ZOI omzetten naar Bitcoin en die via Litebit en AnyCoindirect omzetten naar fiat geld wat je laat storten op je eigen bankrekening.

Wil je een verdere uitleg lees dan onze handleiding Litebit om je bankrekening aan te vullen.

Zoin verkopen aan een bedrijf

Zoin wilt graag de digitale munt worden die het mogelijk maakt om goederen en diensten te kopen in de vorm van cryptogeld. Daarom is het verstanding om een wallet te downloaden van Zoin via hun officiele website die een wallet aanbiedt voor Windows, Mac en Linux gebruikers. Door een wallet te gebruiken en je hebt de beschikking over meer dan 25.000 Zoincoins dan kan je een Masternode draaien en voor het openstellen van je wallet voor het netwerk ontvang je daar een beloning voor. Het versturen van ZOI gaat heel snel en daarom is het heel eenvoudig om ze te verkopen aan een bedrijf in ruil voor geld of iets anders waar jullie mee overeengekomen zijn. Je verstuurt vanuit je wallet de munten naar een adres van het bedrijf en ontvang een melding wanneer hij/zij ze ontvangen heeft. Daarna wordt het bedrag of iets anders over gemaakt.

Zion verkopen aan een persoon

Wanneer je Zion tokens kan versturen naar een bedrijf omdat zij beschikken over een wallet dan is dat ook mogelijk om dit tussen personen te doen. Het principe werkt hetzelfde want in de meeste gevallen wordt het bedrag pas overgemaakt nadat de andere partij de tokens heeft ontvangen. Het betalen aan jou tussen banken zal langer duren ten opzichte van het vesturen van wallet naar wallet. Zorg er wel voor dat je de persoon wel goed hebt gescreend hebt voordat ze je verstuurd want eenmaal weg is ook echt weg.

Verkopen bij Bitonic