AnycoinDirect

AnycoinDirect Review

ALGEMENE INFO
Website www.anycoindirect.eu
Opgericht 2013
Gevestigd Nederland
Beschikbare talen Nederlands
Cryptocurrency 13 verschillende cryptocurrencies
Mobiele applicatie Nee
Betaalmethode iDeal, Bancontact, Sofort, Giropay, MyBank en SEPA bank overschrijvingen
Wallet Nee
Handleiding Handleiding Anycoin Direct
Koop nu direct Kopen bij AnyCoin

Over AnycoinDirect

AnycoinDirect is een Nederlands bedrijf dat digitale valuta verkoopt. Zo kan je bij AnycoinDirect niet alleen Bitcoins kopen maar ze bieden ook nog andere digitale valuta aan. Het bedrijf heette niet vanaf de eerste dag AnycoinDirect maar begon in 2013 onder de naam Bitplaats. Het doel van AnycoinDirect is het zo toegankelijk mogelijk maken voor jou en ik om Bitcoins te kopen en andere crypto valuta.

Kopen/verkopen

Bij het kopen van Bitcoin of andere crypto valuta met een maximale waarde tot €100,- is geen validatie noodzakelijk. Wil je liever meer kopen dan moet je het limiet verhogen. Met een juiste mobiele nummer kan je het limiet verhogen naar 400 euro. Je ontvangt via het op het opgegeven telefoonnummer een verificatiecode. Het maximale limiet bij AnycoinDirect is €5.000 per dag, je moet dan wel een aantal documenten valideren.

Om Bitcoin of andere digitale valuta te kopen dien je een wallet te hebben. AncycoinDirect heeft geen eigen wallet op haar platform waar jij de aangekochte munten op kan laten staan. Houdt bij het aanmaken van een wallet wel rekening mee dat je voor veel digitale munten ook verschillende wallets moet hebben.

Het aankopen van Bitcoin of andere digitale valuta kan je doen door middel van 6 verschillende betaalopties dat maakt het kopen via Anycoin Direct heel aantrekkelijk. Omdat jij jou aankopen meteen verstuurd naar een opgegeven adres kan je hier al snel over beschikken en beginnen met handelen of hodlen met je digitale munten.

Pluspunten

  • €100 besteden zonder verificatie
  • Vele verschillende coins beschikbaar via iDEAL en Bancontact
  • Crypto’s worden direct na betaling verzonden
  • Nederlands bedrijf gevestigd in Veghel

Uitbetaling fiat geld

Bij AnycoinDirect is het mogelijk om Bitcoins en andere digitale valuta die worden verhandeld op het platform te verkopen naar de huidige koers. Door het invullen van alle gegevens wordt het bedrag naar jou opgegeven banknummer gestuurd. Dit duurt maximaal 1 werkdag.

Klantenservice

AnycoinDirect is een Nederlands bedrijf en heeft daarom het voordeel dat jij je vragen in het Nederlands kan stellen. Ze hebben een contactformulier waar jij je vragen naar toe kan sturen ook zijn ze te bereiken via een speciale support e-mail. Naast dat ze te bereiken zijn via e-mail zijn ze ook te bereiken via de telefoon.

GA NAAR ANYCOIN >>