Binance

Review Binance

ALGEMENE INFO
Website www.binance.com
Opgericht Juni 2017
Gevestigd China
Beschikbare talen Engels
Support forum
Mobiele applicatie Ja
Trading fee 0,1%
Handleiding Handleiding Binance
Registreren Registreren bij Binance

Over Binance

Binance is een grote exchange en groeit met de dag. Binance is nu een van de hoogst gewaardeerde exchange op de cryptomarkt. Binance was in het begin volledig gefocust op de Chinese markt maar door nieuwe wetgeving in China hebben ze hun blikveld aangepast en richten zich nu op de hele wereld. Omdat Binance zich nu niet alleen maar richt op China is het ook mogelijk om Binance in Nederland te gebruiken. Het is bij Binance niet mogelijk om (fiat) geld op te storten. In onze handleiding over Binance leggen wij uit hoe je de diensten op Binance kan gebruiken.

Wat maakt Binance exchange zo uniek?

Wanneer Binance een nieuwe munt toevoegt gaat ook haar eigen promotionele distributie op gang komen. Alle gebruikers van Binance ontvangen een e-mail dat er een nieuwe digitale munt op het platform komt. Vaak koppelt Binance er ook een beloning aan door extra munten te geven. Hoewel deze niet kunnen worden beschouwd als een gegarandeerd middel om meer altcoins te verkrijgen, vestigen ze wel de aandacht op de nieuwe toegevoegde digitale munt wat zeker na listing zeer belangrijk is.

Binance biedt heel veel digitale munten aan. Deze munten worden bijna allemaal verhandelen tegen Bitcoin, Ethereum en BNB. Naast dit zijn bijna alle grote digitale munten gekoppeld aan USDT (US Dollar Tether). Binance werkt gebruiksvriendelijk en er is een duidelijk overzicht welke munten er actief zijn.

Hoe snel is de verificatie bij Binance?

Het aanmelden bij Binance is heel eenvoudig en duidelijk. Het kost je maar een paar minuten. Nadat je eenmaal bent aangemeld ontvang je binnen enkele seconden e-mail. In deze e-mail zit een bevestigingslink om de aanmelding te completeren.

Hoeveel zijn de handelsvergoeding op Binance?

Binance is heel duidelijk en eenvoudig te begrijpen als het gaat om de fee’s. Binance hanteert een vast tarief van 0,1 % voor alle trades. Andere platformen willen nog wel eens verschillende fee’s met zich meebrengen op basis van handelsvolume. Binance houdt 1 vast tarief voor al haar gebruikers.

Is Binance een veilige exchange?

Binance zet heel erg in op beveiliging. Wanneer jij een account hebt aangemaakt bij Binance krijg je constant een melding dat zij het liever hebben dat je een 2-stappen verificatie moet gaan gebruiken. Dit proces is uit te voeren met een Google Authenticator. Dit is een app op je telefoon die is gekoppeld aan jouw account van Biance. Bij het inloggen met je username en wachtwoord moet je daarna nog een 6-cijferige code invoeren die verschijnt in Google Authenticator. Dit is een extra beveiliging.

Geld verdienen met Binance

Binance heeft een eigen affiliateprogramma. Wanneer jij nieuwe leden voor Binance aanwerft door middel van een eigen link ontvang jij daar een bepaalde vergoeding voor. Heb jij vrienden of collega’s die nog geen Binance account hebben end ie registreren zich met jou speciale link dan krijg je voor elke keer dat zij iets kopen een x percentage van de fee die ze moeten betalen aan Binance.

Klantenservice

Binance heeft geen actieve klantenservice. Een Kucoin zet ook in op haar support afdeling. Wij vinden dat Binance dat meer ziet als bijzaak en dat ze alleen te benaderen zijn via twitter en andere sociale media. Via hun eigen platform hebben ze geen support afdeling. Ze verwijzen je door naar Telegram en Twitter.

GA NAAR BINANCE >>