Bitcoin-Cash outbreak

De markten voor cryptocurrency beginnen zich in waarde te herstellen nu de lente in 2018 begint, maar een bepaalde cryptocurrency – Bitcoin Cash – is met een sterke opleving bezig, terwijl het netwerk in mei een andere harde vork nadert. Dit jaar geloven handelaren en Bitcoin Cash (BCH) voorstanders dat de gedecentraliseerde digitale valuta en het BCH-netwerk veel nieuwe innovaties heeft die de acceptatie van de munt naar nieuwe hoogten zullen stuwen.

Bitcoin Cash staat klaar voor een massale uitbraak

Vijf redenen waarom Bitcoin Cash op het punt staat uit te breken. De afgelopen weken is Bitcoin Cash een zeer gewilde digitale valuta. Er is de afgelopen zeven dagen veel vraag naar BCH, omdat de valutamarkten wekelijks meer dan 56 procent winst behaalden op het moment van publicatie. Bovendien, op het peer-to-peer handelsplatform Shapeshift, is de meest populaire handel van vandaag van Bitcoin (BTC) naar BCH verschoven.

Het Bitcoin Cash-netwerk is erin geslaagd de afgelopen negen maanden een enorme hoeveelheid infrastructuur en ondersteuning te verzamelen, en meer dan elke tot nu toe gelanceerde cryptocurrency. Vandaag bespreken we de top vijf van redenen waarom de gedecentraliseerde cryptocurrency Bitcoin Cash op weg zijn naar een massale uitbarsting van goedkeuring en waardering dit jaar. Veel mensen en organisaties geloven dat BCH een serieuze concurrent is in de wereld van cryptocurrencies, en de afgelopen negen maanden is nog maar het begin. Deze week had de door Bitmain Technologies geëxploiteerde mijnbouworganisatie, Antpool, soortgelijke beweringen over het bitcoin-cashecosysteem.

“De Bitcoin Cash-blockchain staat op het punt om een ​​veel gebruikte openbare blockchain te worden”, legt de mijnbouwactie Antpool afgelopen vrijdag uit.

bitcoin cash up

Infrastructuur en ondersteuning

Het is bijna negen maanden geleden sinds de harde vork van 1 augustus en sindsdien heeft de Bitcoin voor digitale valuta een hoop infrastructuurondersteuning ontvangen van portefeuille leveranciers en uitwisselingen. Geen enkele andere cryptocurrency heeft de steun ontvangen die BCH zo snel verzamelde in zo’n korte tijdsbestek. BCH wordt bijvoorbeeld ondersteund door de belangrijkste beurzen Bitstamp, Coinbase, Kraken, Bithumb, GDAX, Binance, Poloniex, Bittrex en meer. Bitcoin Cash heeft ook een hele reeks bekende portefeuil leveranciers die de keten ondersteunen, zoals Edge, Bread, Jaxx, Copay, Exodus, Ledger, Trezor, Stash, Mobi en nog veel meer. Bovendien heeft BCH zes volledige knooppunt implementaties waaronder Bitcoin ABC, Unlimited, XT, Parity, Flowee en Bitprim. Deze teams naast het blockchain-bedrijf Nchain dragen allemaal bij aan de ontwikkeling van deze cryptocurrency.

Naast deze specifieke infrastructuuraanbieders is BCH-acceptatie door verkopers gigantisch in vergelijking met andere cryptocurrency die er zijn naast BTC. Vanwege integraties met de betalingsprocessorservices van Bitpay accepteren duizenden verkopers nu Bitcoin-cash, waaronder bekende bedrijven zoals Microsoft, Newegg en meer. Daarnaast heeft het “Bitcoin Cash Initiative accepteren” een online compendium van verkopers die ook BCH accepteren. Al snel met initiatieven zoals Openbazaar die nu BCH en Purse.io-ondersteuning gebruiken, zal Bitcoin Cash bijna alles omvatten wat BTC doet wat infrastructuur betreft.

Een gepassioneerde Grassroots community

Net zoals de bitcoin cash blockchain die dezelfde geschiedenis deelt als de BTC-keten, zijn er een groot aantal BCH-supporters die er al zijn ​​sinds de dagen dat er maar één blockchain was. Veel BCH-voorstanders steunden BTC tot het opschaling debat aantoonde dat kernontwikkelaars koppig zouden blijven en geen compromis wilden sluiten. Veel van deze voormalige BTC-supporters begonnen ruim vóór de harde vork van 1 augustus een alternatieve gemeenschap te vormen. Velen van hen werden verbannen uit het Reddit-forum / r / bitcoin omdat ze alleen probeerden te discussiëren over het vergroten van de blokgrootte. Anderen realiseerden zich eerder dat Bitcoin Core-ontwikkelaars het project stagneerden en begonnen te werken aan afzonderlijke softwareclients omdat het Core-team een ​​ontwikkelingstechnocratie creëerde. De originele Satoshi-referentieklant werd plotseling gebruikt in een geniale ‘PR-stunt’ en had de naam ‘Core’ als begaafd toen de klant in de begintijd nooit die naam heette. Plotseling werd er een team van ‘Core’-ontwikkelaars geadverteerd op een’ Core’-website, hoewel ironisch genoeg de meesten van hen er niet van houden ‘Core’-ontwikkelaars te worden genoemd.

Naast de sterke naleving van principes, zijn er nog vele andere facetten van de BCH-gemeenschap die een gelijkgestemde passie vertonen, zoals het Bitcoin Cash Fund, een initiatief zonder winstoogmerk gericht op de verspreiding van de BCH-acceptatie. Dan is er @eatBCH, de buitenpost die Venezolaanse burgers met een laag inkomen voedt met eten waarvoor geld is gedoneerd met bitcoins.

Lage kosten Transactiekosten

Laten we eerlijk zijn: bitcoin cash netwerkkosten zijn goedkoper dan de meeste andere blockchain-netwerken, en met een betere schaalvergroting moeten de vergoedingen altijd relatief laag blijven. Op 20 april 2018 bedroeg de mediane netwerkvergoeding van de Bitcoin Core (BTC) $ 0.20 cent per transactie. Hoewel mensen denken dat het BTC-netwerktarief laag is, is het vergeleken met de mediane netwerkprijs van Bitcoin Cash (BCH) enorm, omdat de BCH-kosten $ 0,0028 zijn – dat is minder dan een derde van een Amerikaanse cent. Verder zijn de BCH-netwerktarieven consistent gebleven en moeten deze laag blijven omdat het protocol wordt geüpgraded naar een blokgrootte van 32 MB, zodat er voldoende ruimte blijft voor enorme hoeveelheden goedkope transacties.

Bitcoin Core-netwerktarieven zijn lager dan een paar maanden geleden, maar zijn nog steeds hoger dan andere omdat de kosten meer dan $ 40 per BTC-transactie waren, slechts een korte tijd geleden. De stijgende BTC-kosten van vorig jaar hebben ertoe geleid dat veel bedrijven gedwongen zijn om de cryptocurrency als betaalnetwerk te laten vervallen. Toepassingen zoals tumblers, kantelapplicaties en elk platform dat probeert microtransacties te gebruiken, vonden dat de BTC-netwerktarieven en bevestigingstijden volledig onhoudbaar waren. Bitcoin Cash kosten hebben aan de andere kant een grote opstanding gecreëerd van allerlei soorten coole apps waarmee mensen kleine delen cryptocurrency kunnen uitwisselen via internet.

Vooruitzichten die positieve invloed hebben op de Bitcoin Cash blockchain

Naast alle toepassingen die worden gebouwd door microtransactiefuncties in Bitcoin te revitaliseren, zijn er nog andere kenmerken verbonden met het BCH-netwerk die het onderscheidt van zijn BTC-broer / zus. Na de netwerkupgrades op 15 mei kunnen gebruikers een groot aantal transacties binnen een blok uitvoeren waardoor nog meer on-chain-activiteit mogelijk is, zodat er geen ruzie is over wat voor soort transacties als “spam” worden beschouwd. Ten tweede, het aankomende netwerk upgrade wordt hersteld en nieuwe bedieningscodes (OP-codes) en scripting-capaciteiten aan de BCH-keten toegevoegd, waardoor tokenizingmethoden en de mogelijkheid om slimme contracten in het BCH-netwerk te coderen worden gebruikt. Bovendien heeft de Bitcoin-Cash gemeenschap de geest van nulbevestigingstransacties aangeroepen, omdat veel infrastructuur aanbieders ervoor hebben gekozen om directe transacties tot een realiteit te maken met behulp van BCH. Ondertussen zijn bitcoin-cash ontwikkelaars van plan om directe transacties nog veiliger te maken voor de gemeenschap.

De dichtstbijzijnde Bitcoin versie van de Satoshi’s

Bitcoin-cash ontwikkelaars en de community willen dat het BCH-netwerk zo dicht mogelijk aansluit bij de originele whitepaper van Satoshi Nakamoto. Dit betekent dat alle betrokkenen Bitcoin zullen blijven ondersteunen als een “peer-to-peer-elektronisch cash-systeem” zoals het bedoeld was. BCH-voorstanders zijn van plan de BCH-keten te schalen voor de hele wereld, zodat iedereen de cryptocurrency kan gebruiken. De tarieven zullen laag blijven, dus niet alleen early adopters en de welgestelden kunnen het zich veroorloven om het netwerk te gebruiken, maar zij die in derde wereldlanden leven en individuen die het het hardst nodig hebben – de mensen die BTC-supporters zijn dat ‘vergeten’, de niet-bankiers. Na jarenlang mensen te leren hoe ze bitcoin moeten gebruiken, zullen BCH-voorstanders niet proberen gebruikers naar een eigen richting op te duwen, maar ze eerder op weg naar betrouwbare en goedkope on-chain-transacties. Ware ‘censuurresistentie’ betekent dat de hele wereld gebruik mag maken van het platform en zelfs de $ 0,20 cent per transactiekosten van BTC is te duur voor inwoners van ontwikkelingslanden. Een netwerkvergoeding van minder dan een cent is meer geschikt voor het promoten van de overboekingen.

Bitcoin-geld staat op het punt om uit te breken in een massaal gebruikte cryptocurrency die klaar is om door de massa te worden overgenomen. Verder is de BCH-keten in de loop van de tijd gecementeerd als de langstlopende blockchain die helemaal teruggaat tot het Genesis-blok in 2009, en hij blijft zijn sterke SHA-256 proof-of-work-algoritme behouden. BCH-voorstanders willen ervoor zorgen dat bitcoin-geld het meest gebruikte netwerk is zonder limiet voor de use-cases en geen censuur voor wie het kan gebruiken.

Bitcoin-Cash staat op het punt om uit te breken in een massaal gebruikte cryptocurrency die klaar is om door de massa te worden overgenomen. Verder is de BCH-keten in de loop van de tijd gecementeerd als de langstlopende blockchain die helemaal teruggaat tot het Genesis-blok in 2009, en hij blijft zijn sterke SHA-256 proof-of-work-algoritme behouden. BCH-voorstanders willen ervoor zorgen dat Bitcoin Cash het meest gebruikte netwerk is zonder limiet voor de use-cases en geen censuur voor wie het kan gebruiken.

Bitcoin Cash is eenvoudig te kopen via de exchange van Litebit

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here