Bitcoin cash (BCH) pusht hoger tegen de greenback en zou binnenkort het $ 1200-teken kunnen testen, volgens de technische charts.

Vanaf het schrijven is ‘s werelds op drie na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie de handen aan het veranderen op $ 1,119 – een stijging van 3 procent op een 24-uurs basis, volgens brongegevens CoinMarketCap . De prijzen daalden vrijdag naar een dieptepunt van $ 938, waarmee de bredere uitverkoop van de markt werd gevolgd.

In het weekend ging BCH echter terug boven het $ 1.000-teken, wat een tijdelijk dieptepunt aangeeft van $ 938.

Ook de stijging van 14 procent in BCH van gisteren werd ondersteund door een sprong van 38 procent in de handelsvolumes, zoals per CoinMarketCap . Een hoog volumeherstel voegt alleen geloofwaardigheid toe aan het argument dat er een kortetermijnbodem is gemaak

De bovenstaande grafiek (prijzen volgens Bitfinex) toont:

  • BCH heeft een bull-vlag gemaakt, heeft een bullish continuation-patroon, wat betekent dat een opwaartse pauze de voortzetting is van de lage prijs van $ 914. BCH zou dan kunnen stijgen naar $ 1.200 (psychologische hindernis) en kan de waarde verlengen tot $ 1.240 – 161.8 procent Fibonacci-extensie.
  • Bullish cross-over tussen de 50-uurs MA (voortschrijdend gemiddelde) en 100-uurs MA is voorstander van verdere opwaartse BCH-prijzen.

Dat gezegd hebbende, het is nog te vroeg om een ​​bearish-tot-bullish trend op lange termijn te noemen, Bitcoin Cash zit nog steeds vast in een dalend kanaal (reeks van lagere hoogtepunten en lagere dieptepunten op de prijsgrafiek).

De kaars van de bullish day van de vorige dag draagt ​​bij aan de bull’s eye-kaars en suggereert naar de dalende kanaalweerstand van $ 1.200 te gaan.

Toekomst

  • BCH lijkt erop ingesteld om $ 1.200 te testen in de komende twee-drie dagen.
  • Een daily close (per UTC) van meer dan $ 1.200 zou de verkoop van de recordhoogtes boven $ 4000 waard zijn en de bull markt kan dan weer beginnen.
  • Ondertussen zou een neerwaartse pauze van de bull $ 758,61 (6 februari laag) kosten.

Bitcoin Cash is een digital cryptocurrency met veel potentie en de waarde van nu is lang niet het eind punt van Bitcoin Cash. Wil je Bitcoin Cash kopen, dan kan je dat onder andere doen via Litebit en is te verhandelen op Binance.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here