Vorige week startte de markt nog ruw en Bitcoin ‘s (BTC) prijs was vorige week zondag 18 maart onder de $ 7.500, is de markt vandaag groen, 24 maart met BTC dichter bij $ 9000, een stijging van ongeveer 18 procent sinds de daling. Sinds maandag 19 maart verhandelt BTC zijwaarts, gemiddeld tussen de $ 8 en $ 9.000.

Op 21 maart zei CEO van zowel Twitter als Square Jack Dorsey dat hij Bitcoin ziet als de wereld en de toekomstige – enkelvoudig – valuta van het internet , waardoor de prijs van BTC diezelfde dag $ 9.000 zou kunnen verbreken.

Echter, net de volgende dag, 22 maart, daalden de prijzen van Bitcoin opnieuw onder de $ 9K, en nam de altcoins met zich mee, na enige onzekerheid rond de cryptocurrency exchange Binance – die een bericht ontving van de Japanese Financial Services Authority (FSA) omdat ze niet geregistreerd waren en vervolgens kondigde Binance haar verhuizing naar Malta aan.

Bitcoin is op moment van schrijven  $8.490,62 waar en heeft een klein verlies gemaakt in de laatste 24 uur. Ondanks dat er weinig beweging in de koersverloop zit van Bitcoin, is het wel de meest verhandelde digitale munt in de afgelopen 24 uur. Bitcoin kan je snel kopen via Bitonic.

handelsvolume bitcoin ten opzichte van andere digitale munten

Ethereum (ETH) is de hele week onder de $ 600 gebleven, na een scherpe daling van 18 maart bracht het de prijs naar onder $ 500. ETH is sinds de daling weer iets meer dan 17 procent teruggekeerd, momenteel handelt het op $ 522,10, een stijging van 2,71 procent om de tijd te drukken.

Ripple (XRP) is bijna 3 procent gestegen over een periode van 24 uur en handelt rond de $ 0,63 per tijdseenheid.

Van de top tien van munten die op CoinMarketCap worden vermeld, is IOTA , dat de tiende plaats bekleedt, het meest gestegen met ongeveer 8 procent over een periode van 24 uur, en werd verhandeld op $ 1,32.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here