Een van de grootste claims en argumenten die mensen beweren en die proberen te voorkomen is dat Bitcoin dat mainstream wordt, is de vereiste voor een fysieke versie van de valuta. Velen hebben lang geloofd dat bitcoin volledig digitaal is en daarom nooit wereldwijd geaccepteerd gaat worden.

Deze beweringen gaan niet meer op. Een nieuw slim bankbiljetplatform, bekend als Tangem, heeft net zijn eerste pilot van fysieke bitcoin-bankbiljetten gelanceerd in de Megafash Suntec City-winkel in Singapore.

De eerste lancering heeft bankbiljetten in de coupures van 0,01 BTC en 0,05 BTC

Deze verandering kan de toekomst van Bitcoin drastisch veranderen en maakt het nog gemakkelijker in de acceptatie ervan en door delen van de wereld te bereiken die geen toegang hebben tot internet en computers, en het voor de massa’s gemakkelijker maakt om te gebruiken zonder de noodzaak te begrijpen onderliggende blockchain-technologie.

De technologie van de fysieke bitcoins is gebaseerd op de nieuwe Samsung Semiconductor S3D350A-chip, de eerste hardware opslagoplossing op de markt met zijn elektronica en de cryptografie-gecertificeerde normen EAL6 + en EMVCo bouwen rechtstreeks in het fysieke geld.

Singapore is de eerste stop in Tangem en levert de eerste zending van 10.000 distributeurs van productienotities over de hele wereld voor commerciële piloten.

De fysieke Bitcoins zijn niet echt papiergeld, maar werken meer als een kruising tussen fysiek geld en een prepaid-creditcard.

Ze kunnen van de ene persoon op de andere worden overgedragen op de manier waarop traditionele valuta ook wordt gedaan, wat er op neerkomt dat iemand de volledige inhoud van een fysieke portemonnee krijgt door ze de sleutels te geven.

Ze kunnen ook worden gescand met een toepassing om een ​​deel of de gehele inhoud van het geld te legen, en het kan opnieuw worden geladen.

Als de pilot goed gaat, kan het in de toekomst mogelijk zijn dat er meer bedragen worden aangemaakt, zelfs tot een enkele satoshi-eenheid, de kleinste eenheid van bitcoin.

Dit is een complete game-wisselaar in termen van het gebruik van bitcoin, omdat het betekent dat je bitcoin op een fysieke manier kunt uitgeven zonder het hele bedrag te hoeven besteden, zonder te moeten converteren naar fiat-valuta, en zonder je zorgen te hoeven maken over hoe de verandering zal worden teruggestuurd .
Momenteel kan men de Tangem Dev-kit aanschaffen voor $ 349,00 USD, inclusief:

  • 10 x Tangem Notes, gelost, inclusief:
  • 5 x 0.01 BTC-afbeeldingen, niet geladen
  • 5 x 0,05 BTC-afbeeldingen, niet geladen
  • Speciale ontwikkelaarfuncties
  • Volledig ontgrendeld en herbruikbaar
  • Laad en besteed bedragen
  • Prioritaire toegang tot Tangem-ingenieurs
Kopen bij Bitonic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here