De nieuwe cryptocurrency Bitcoin Private is een hardfork van de Zclassic. Deze is tot stand gekomen omdat zowel de Bitcoin Cash als de Bitcoin Gold hardfork een groot succes waren en veel aandacht naar zich toe trokken. Hierdoor boden veel nieuwe programmeurs zich aan en besloot Zclassic om een nieuwe munt te creëren.

In vergelijking met de Bitcoin, Bitcoin Cash en Bitcoin Gold heeft de Bitcoin Private een aantal interessante eigenschappen. Niet voor niets is de verwachting dat  Bitcoin Private booming business wordt. Deze digitale munt profileert zich als een privacy coin wat met de andere drie Bitcoin versies niet het geval is. Daarnaast heeft deze een blokgrootte van 2 MB en is de bloktijd vastgesteld op 2,5 minuten. In vergelijking met de andere Bitcoin munten is dit aanzienlijk minder want deze hebben een bloktijd van 10 minuten. Bovendien wordt de moeilijkheidsgraad van de blok aangepast zoals ook het geval bij Bitcoin Gold is. Bij Bitcoin en Bitcoin Cash wordt deze moeilijkheidsgraad pas elke twee weken aangepast. Bij Bitcoin Private geldt er bovendien dat er geen sprake is van een pre-mine en dit wordt gezien als een groot voordeel. Bitcoin Private is voor investeerders een uitstekend project.

Feit is dat er de laatste maanden een aantal nutteloze Bitcoin hardforks zijn geweest maar dit lijkt beslist niet het geval met de Bitcoin Private. De Bitcoin Private (BTCP) wil de anonimiteit terug brengen bij de grootste cryptomunt ter wereld. Het team welke achter de Bitcoin Private zit is gedegen aan het werk waardoor het, net als de Bitcoin Cash, een echte rivaal zou kunnen worden.

Conclusie is dat Bitcoin Private het beste combineert van Bitcoin met Zclassic. Deze pakt door de lessen van alle Bitcoin vork initiatieven het beste op waardoor er een concurrent komt voor vooral Bitcoin Cash en Bitcoin Gold. Ook kunnen vele anonieme munten zoals Dash, Pvix en Viacon nerveus worden met deze nieuwe rivaal. Dit komt met name door de manier waarop Bitcoin Private kan communiceren met het Bitcoin netwerk. Hierdoor zal het meer beleggers en gebruikers aantrekken en kan het netwerk effect sneller dan gedacht gaan groeien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here