blockport 1.0 beta

Start van de Blockport 1.0 Beta is bijna af en dan kan het officieel gebruikt gaan worden. Maar eerst hebben ze nog een paar andere aankondigingen die van positieve invloed zijn voor het gebruiken van Blockport.

Nieuwe website

Direct na de succesvolle afronding van de eerste token-verkoop hebben ze besloten om de website drastisch te verbeteren om een meer volwassener en servicegericht uitstraling te krijgen. Het wordt het eerste toegangspunt voor alle gebruikers en partners en moet daarom fungeren als een solide informatie-gateway.

Blockport 1.0 Beta

Vanaf nu kan iedereen de Blockport 1.0 Beta aanvragen via hun website! Alle aanvragers worden op een wachtlijst geplaatst en ontvangen een bevestigingsmail. Zoals ze zullen uitleggen in de bevestigingsmail zullen ze alleen een kleine groep eerste Beta-gebruikers toestaan ​​voor testdoeleinden en het aantal gebruikers zal geleidelijk worden verhoogd.

Hoe werkt het?

De gesloten bètaperiode zou ergens tussen 2 weken en 2 maanden kunnen lopen. Zolang ze geloven dat dit nodig is om een stabiel en vooral veilig product te garanderen. Tijdens de gesloten bètaperiode is de applicatie alleen toegankelijk voor bèta-deelnemers. In deze periode publiceren ze ook verklarende inhoud van het product en de werking ervan, zodat iedereen die nog niet in aanmerking komt voor het gebruik van de bèta al actie kan zien.

Wanneer je aan de beurt bent om de Blockport 1.0 Beta uit te proberen, ontvangt je een bevestiging met jouw inloggegevens en instructies. Nadat jij je hebt aangemeld, kunt je de verdere procedure doorlopen, dat uit drie stappen bestaat:

  • Vul jouw persoonlijke gegevens in
  • Upload en verifieer uw ID-document (paspoort, ID-kaart of rijbewijs)
  • Controleer gelaatstrekken (maak een selfie in de app met de camera van je telefoon

Het verifiëren van uw account is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden omdat dit ook onder de testfase valt ook kun je geen geld storten zonder een geverifieerd account.

blockport kucoin handel

Het aanbod is in de beta versie 5 cryptocurrencies

In de afgelopen 8 maanden hebben ze altijd gecommuniceerd dat de Blockport 1.0 Beta alleen Bitcoin en Ethereum ondersteunt. Ze hebben echter vanaf het begin in totaal vijf (5) cryptocurrencies waarin gehandeld kan worden

Je kunt de volgende cryptocurrencies kopen en verkopen met Euro in onze Beta:

  • Bitcoin (BTC)
  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Ripple (XRP)

Stortingen en opnames

Met betrekking tot de stortings- en opnamemethoden bieden wij u een overzicht van alle in- en uitvoermogelijkheden in Blockport 1.0 Beta hieronder:

Storting:Euro met SEPA, iDEAL en SOFORT.
Opnemen: Euro met SEPA

Het deponeren van cryptocurrencies is nog niet beschikbaar maar zal in de nabije toekomst worden geïmplementeerd. Voor stortingen en opnames in euro kunt u zien of uw land wordt ondersteund door de tabel op onze “ondersteunde landen” -pagina op de website te controleren.

Limieten en kosten

Tot nu toe hebben ze nog geen exacte informatie over welke tarieven en limieten worden gehanteerd. Voor testdoeleinden zijn de stortingslimieten relatief laag en kunnen deze worden verhoogd zodra de beta versie verder in ontwikkeling is. Het totale stortingslimiet is 2500 Euro voor een geverifieerd account. Je kunt het limiet echter verhogen tot 5000 euro als je een BPT-houder bent. Je kunt nu ook het volledige tariefoverzicht vinden op de pagina ‘Kosten’ op de website.

Simpel gezegd: het product is nog niet klaar genoeg om de instroom van nieuwe gebruikers te verwerken die door een intensieve marketing strategie daarom doen ze het op deze manier. In dit stadium zullen ze zich eerst concentreren op het bouwen van het merk Blockport.

Wanneer Blockport uiteindelijk zal overstappen naar een openbare beta versie kunnen ze nog niet een  duidelijk antwoord geven. Je merkt wel aan hun strategie dat ze eerst een goed werkend product willen hebben voordat ze helemaal online gaan.  Wel hebben ze gezegd dat wanneer ze “Definition of Done” voor Blockport 1.0 hebben bereikt – door het grondig te testen en af ​​te stellen – zal het platform voor iedereen toegankelijk zijn. En zullen ze de komende maanden werken aan de integratie van meerdere cryptocurrencies, de ontwikkeling van de sociale handelsfuncties en het gemeenschapsplatform.

GA NAAR KUCOIN >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here