JP Morgan Chase, chief executive Jamie Dimon haalde hard uit naar de handelaren om cryptocurrency en beweerde nog maar eens dat het een fraude is en mocht hij een handelaar in dienst hebben die handelt in cryptocurrency hij die opstaande voet ontslag geeft.

Dimon gaf deze opmerkingen tijdens een event die werd georganiseerd door Barclays verteld Bloomberg en CNBC. Dimon is al een lange tijd een criticaster over de nieuwe hype, hij beweerde in november 2015 dat cryptocurrency niet zou overleven wanneer de bitcoin schommelde om de $400. Hedendaags schommelt de digitale munt rond de $4000.
De opmerkingen van Dimon zijn gericht op de activiteiten op de wereldmarkt van cryptocurrency en zei dat dit een grote bubbel is en refereerde zelfs naar het verleden en maakte de vergelijking met de tulpenbollen, dat dit een soortgelijke uitkomst gaat krijgen.
Hij maakt zich niet zo heel druk over de markt omdat hij vindt dat cryptocurrency zichzelf zal gaan opblazen en haalde nog maar eens aan dat hij een handelaar zal ontslaan wanneer die in bitcoin handelt.

De uitsproken van de CEO waren merkbaar in de cryptocurrency. De prijzen begonnen te dalen van de digitale munt tijdens en na de toespraak van Dimon, andere factoren die de markt bedreigen zijn de voortdurende angsten dat China de cryptocurrency exchange aan banden gaat leggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here