Een van de grotere cryptocurrency exchanges is Binance. Deze professionele exchange geeft je de mogelijkheid om tientallen verschillende digitale munten te kopen op elk moment van de dag.

Binance is ontstaan in 2017 en is na een succesvolle Initial Coin Offering, een ICO, live gegaan in juli 2017. Zij zijn in korte tijd gegroeid tot een zeer grote en een van de meest populaire cryptocurrency exchanges. De uit Tokio, Japan, bestuurde digitale beurs heeft dit grote succes te danken aan een razendsnel handelsplatform en de lage transactiekosten. Op deze exchange kan je niet alleen Bitcoins kopen maar bieden ze ook meer dan 100 andere digitale munten aan.

Zij claimen dat hun exchange dagelijks 1.4 miljoentransacties per seconde kan verwerken en zij maken het mogelijk om in tientallen verschillende bekende en minder bekende cryptocurrencies te handelen met een vergoeding van maar 0,1 procent. Deze handelsvergoeding wordt nog eens gehalveerd als klanten bereid zijn om te betalen met de digitale token BNB. Hierdoor komt hun tradingfee uit op 0,5 procent.

Tijdelijk geen nieuwe klanten

Op het moment zijn er verschillende Nederlandse exchanges die tijdelijk geen nieuwe klanten meer accepteren en registreren. De laatste maanden van 2017 is er heel veel interesse ontstaan voor cryptocurrency en hierdoor kunnen een aantal exchanges het even niet meer aan. Een van deze exchanges is Binance. Ondanks de groeiende uitbreiding van medewerkers heeft ook Binance te maken met groeiproblemen zoals achterstallige support tickets.

Om deze achterstanden weg te werken en goede service te kunnen blijven verlenen hebben diverse Nederlandse cryptocurrency aanbieders besloten om geen nieuwe leden te accepteren en registreren. Deze klanten-stop is uiteraard tijdelijk en als de groeiproblemen opgelost zijn zal ook Binance weer volledig beschikbaar zijn voor de aan- en verkoop van digitale munten.

Is Binance nog steeds gesloten voor nieuwe registranten, ga adviseren wij Kucoin Exchange.

GA NAAR KUCOIN >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here