Je kunt inmiddels vaststellen dat de cryptomarkt door het ‘dak’ gaat. De waarde van de gezamenlijke cryptomunten is door de grens van 300 miljard dollar heen en groeit nog steeds. De grotere cryptomunten laten allemaal flinke winsten zien waarbij de Bitcoin alles overtreft. De koers van de Bitcoin is nu voorbij de 9000 dollar en stevent af op de 10.000 dollar.

‘s Werelds grootste cryptomunt, de Bitcoin, maakt nog steeds 53 procent van de totale marktcapaciteit uit. Naast de grote stijging van de Bitcoin woorden ook Ethereum, Litecoin, Monero, Iota en Dash snel meer waard.

Oorzaak van deze grote ontwikkelingen

De grote groei van de cryptomarkt is een rechtstreeks gevolg van het gevoel onder handelaren dat deze groei nog wel een tijd zal voortduren. De markt wordt nu ook betreden door traditionele investeerders, Hedge funds tonen interessen en de Bitcoin wordt steeds meer gangbaar en toonaangevend.

Stijging Altcoins

Was de laatste koersstijging van de Bitcoin nog gekoppeld aan een daling van de altcoins, deze keer trekt de Bitcoin veel andere cryptomunten mee omhoog. Dit is een signaal voor stijging van de gehele markt. Veel insiders zijn van mening dat de cryptomarkt nog maar net begonnen is aan een bull run en komen er nog veel meer investeerders aan. Mihail Lala van WAWLLET zegt: ‘door een natuurlijke stroom is het investeringsmeer gevuld met 300 miljard. De markt wordt aangetrokken door kansen. We zijn nog maar aan het begin van de vroege meerderheid. Het meer is nog maar voor 15 procent gevuld’….

 

Bron: www.cryptokrant.nl  Cryptomarkt meer dan 300 miljard dollar waard. Bitcoin bijna 10.000

GA NAAR BINANCE >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here