Eigenlijk zou Bitcoin het nieuwe woord van 2017 moeten worden maar aangezien deze digitale munt al weer veel langer bestaat gaat hem dat niet worden. Wel is duidelijk dat dit crypto geld nog steeds een grote hype is. De meningen over deze munt en de verdeeldheid zijn nog steeds erg groot en criticasters roepen nog steeds dat hij binnenkort echt gaat klappen, dat het niet meer is dan gebakken lucht en dat iedereen zijn geld straks kwijt is. Daarentegen zijn er de bitcoin-experts en futuristen die van mening zijn dat de waarde van de bitcoin zomaar eens naar de ton zou kunnen gaan oplopen. Alle meningen daar genomen, we zijn van mening dat de bitcoin nog steeds flink blijft stijgen.

Is de bitcoin een loterij?

Als dat waar blijkt te zijn dan zijn er eind dit jaar meer miljonairs dan er ooit met een staatslot via de Staatsloterij zijn geworden, evenals de postcodeloterij. Bezit je genoeg postcodeloten dan zijn de straatprijzen ook vaak tonnen maar feit is toch dat op dit moment het meeste geld met de bitcoin wordt verdiend. Bij alle gevallen blijft het toch iets van alles of niets. Win je bij de staatsloterij dan krijg je een heel klein beetje of heel veel en dit is dus ook mogelijk bij de bitcoin of alle andere crypto valuta.

In alle rijkmakende situaties ga je nooit echt het geld zien. Win je een grote prijs in een loterij dan zie je dat op je bankrekening. Investeer je nu in bitcoin  een veelvoud van 25 euro dan zie je aan het eind van het jaar ook zeven cijfers in je ‘wallet’ staan. Nadat je die hebt overgeboekt naar je bankrekening dan zie je hetzelfde als bij het winnen van de staatsloterij. Geen enkel verschil dus op dit punt.

Wel zit er verschil in de investering. Met tien staatsloten maak je meer kans op een prijs dan wanneer je er maar eentje hebt. Met 250 euro aan investering in cryptogeld maak je meer kans op winst dan met 25 euro.

Meer plezier met bitcoin

Het blijft gokken zeggen de criticasters die van mening  zijn dat je nu niet meer moet instappen, in wat voor munt dan ook. Het is veiliger om een aantal loten in een loterij te kopen al heb je daar veel minder plezier van omdat de trekking misschien drie minuten spannend is en dat is bijvoorbeeld bij de bitcoin wel anders. Met een digitale munt kun je bijna elk uur van de dag naar de veranderende koersen kijken en kun je tijdens de feestdagen extra plezier hebben.

 

Bron:    www.dutchcowboys.nl    Staatslot of bitcoin: dit is de nieuwe oudejaarsloterij

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here