De FSB (Financial Stability Board), die het financieel reglement aangeeft van de landen van G20 , zondag weigerde de FSB de oproepen van verschillende landen tot regulering van cryptocurrencies zoals Bitcoin .

De FSB benadrukte echter de noodzaak van meer internationale coördinatie bij het monitoren van deze snel evoluerende technologieën, die nog steeds een kleine sector vertegenwoordigen die overeenkomt met minder dan 1% van het wereldwijde bruto binnenlands product.

De eerste beoordeling van de FSB is dat deze crypto-activa momenteel geen risico vormen voor de wereldwijde financiële stabiliteit volgens Mark Carney, president van de FSB. Dit vertelde de president in een brief aan de ministers en presidenten van centrale banken, die vandaag en dinsdag in Buenos Aires bijeenkomen.

Mark Carney, die volgend jaar zijn post zal verlaten, wanneer hij ontslag neemt als gouverneur van de Bank of England, merkte op dat zijn opvolger toezicht zou houden op een regelgever die meer geneigd was de bestaande regels te herzien dan om nieuwe op te zetten.

In zijn brief vertelde hij ook dat de FSB, die na de crisis van 2007-2009 een reeks bank- en financiële hervormingen heeft doorgevoerd, zich zal concentreren op de huidige regels in plaats van nieuwe te ontwerpen.

“Naarmate het werk van de FSB, dat bedoeld is om de breuklijnen te vullen die de financiële crisis veroorzaakten, het einde nadert, zal de laatste zich focussen op de implementatie en rigoureuze evaluatie van de effecten. Hervormingen moeten worden goedgekeurd door de G20.

Dat de G20 zich nog niet wil branden aan regelgeving voor Bitcoin en andere cryptocurrency werd met gejuich ontvangen op de verschillende cryptobeurzen. De top 100 op coinmarketcap stonden bijna allemaal in het groen en de Bitcoin koers steeg met 7% en heeft op moment van schrijven een waarde van $8300. Weet Bitcoin door te stijgen dan is dit een ideaal moment om Bitcoin te kopen. Het is een trend geworden wanneer Bitcoin stijgt zal het de andere digitale munten meerekken omhoog. Koop nu je Bitcoin op Bitonic.

GA NAAR BITONIC >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here