Bitcoin.de, de grootste Duitse Bitcoin marktplaats zal binnenkort Ethereum handelaren ondersteunen en integreren op haar platform. Op 27 september heeft het ontwikkelingsteam van Bitcoin.de in een e-mail aan haar klanten bekendgemaakt dat ze komende weken zich zullen richten op het integreren van Ethereum-handel.

In een interview met het Duitse blog, BitcoinBlog.de heeft een medewerker van Bitcoin.de verklaard dat het bedrijf heeft besloten om Ethereum te integreren op haar platform door de algehele stijging van de vraag naar alternatieve cryptocurrency.

Een verklaring van de e-mail luidt als volgt:

“Aanvankelijk was er geen sterke vraag van de gebruikers naar altcoins, afgezien van Bitcoin. Langs de lancering van Ethereum was Litecoin de tweede grootste cryptocurrency achter Bitcoin. Bij de opkomst van Ethereum is de vraag naar altcoins en cryptocurrencies in het algemeen gestegen. ”

Europa loopt achter op de VS, Japan en Zuid-Korea in Bitcoin Development and Trading Volumes

Ondanks de vriendelijke regelgevingskaders en beleidslijnen voor Bitcoin-bedrijven en -beleggers loopt Europa voortdurend achter op de VS, Japan en Zuid-Korea in als je kijkt naar de handelsvolumes van de cryptocurrency

Volgens de data van CryptoCompare voor BVitcoins is de Europese markt voor Bitcoin-exchange slechts de vierde grootste markt ter wereld achter Japan, de VS en Zuid-Korea met een marktaandeel van vijf procent.

Voorafgaand aan de oplegging van een nationaal verbod op Bitcoin-exchange door de Chinese regering, bedroeg de Europese markt voor Bitcoin-uitwisseling slechts 2 tot 3 procent van de wereldwijde Bitcoin-handel.

Maar de exit van de Chinese markt voor de exchange van valuta’s heeft geleid tot een wereldwijde herstructurering van de Bitcoin exchange markten. Binnen twee weken steeg Europa in een belangrijke markt voor Bitcoin-uitwisseling, waarbij China met meer dan 3 procent in marktaandeel overtreft.

De meeste Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, bevatten een aantal van de meest innovatieve financiële technologie (fintech) startups, door de oprichting van grootschalige startups en venture capital-bedrijven in de vroege fase. Toch hebben de Europese Bitcoin- en blockchain markten moeite om net zo te groeien als de markten van Japan en Zuid-Korea.

De snelle groei van Europa in termen op basis van handelsvolumes

In de komende maanden, door de integratie van Ethereum en andere cryptocurrencies buiten Bitcoin, zou Europa zich kunnen ontwikkelen tot een grote Bitcoin- en Ethereum-markt.

Europa is inmiddels  al de derde grootste markt van Ethereum in handelsvolume, goed voor ruim 7,5 procent van de wereldwijde Ethereum-transacties. Als regionale handelsplatformen en marktplaatsen zoals Bitcoin.de Ethereum blijven integreren en ondersteunen voor andere cryptocurrency zien, zal Europa waarschijnlijk aanzienlijke verbeteringen zien in adoptie en regelgeving.

Eerder deze week heeft Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank (ECB), de Centrale Bank voor de euro en het monetaire beleid van de eurozone, waaronder 19 landen, beheerst dat cryptocurrencies zoals Bitcoin niet gereguleerd en verboden kunnen worden. Als de Europese markt deze denkwijze van Bitcoin handhaaft en zich richt op het opzetten van een robuuste en efficiënte ruilmarkt voor gebruikers en investeerders in plaats van de groei van de wereldwijde markt voor cryptocurrency te verhogen, zal Europa als een belangrijke markt voor cryptocurrencies zoals Ethereum kunnen ontstaan.

 

Bron: cryptocoinsnews.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here