Een van de meest gebruikte handelsplatformen voor cryptovaluta is Bittrex. Dit handelsplatform staat dan ook in de top drie exchanges met het grootste handelsvolume. Je kunt op Bittrex eenvoudig vele coins kopen waaronder natuurlijk de bekende bitcoins, bitcoincash en ethereum. Doel bij het handelen in cryptocoins is uiteraard geld verdienen door ze voordelig in te kopen en duur te verkopen.

Als je cryptocoins wilt gaan kopen via Bittrex moet je eerst een account aanmaken. Dit gaat erg eenvoudig via een speciaal stappenplan welke je te zien krijgt als je je aanmeld via de accountpagina van Bittrex. Daar vul je je persoonlijke gegevens in, een emailadres en een wachtwoord welke je wilt gaan gebruiken. Nadat je dit hebt gedaan krijg je een email en klik je op de verificatie link. Je account is dan aangemaakt en je kunt starten met het handelen, traden.

Normaliter start je op Bittrex met het handelen van bitcoins, ethers of USDT. Als je andere coins wilt kopen betaal je dus met genoemde munten. Op Bittrex kun je een lange lijst met verhandelbare munten terug vinden welke ook regelmatig wisselt. Je kunt bijvoorbeeld de volgende munten aanschaffen: Bitcoin, ethereum, Iota, Litecoin, Bitcoin Gold, Monero, Eos, NEO, Zcash, Ripple, om er maar een paar te noemen.

Als je deze munten wilt verkopen krijg je er dus wederom bitcoins, ethers of USDT uitbetaald.

Als je nog geen bitcoins hebt en je wilt gaan handelen op Bittrex dan zijn er twee dingen die je kunt doen. Je koopt bitcoins bij Litecoin of BTCdirect en zet ze daarna over naar je bitcoinwallet op Bittrex, of je kunt de andere valuta die je hebt over zetten naar Bittrex en ze daar verhandelen voor bitcoins of ethers. Het overschrijven van cryptocoins naar je Bittrex wallet is erg eenvoudig. Nadat je je overschrijving hebt voltooid staan de munten binnen een uur in je Bittrex wallet.

 

Bron: www.cryptopoint.nl   Bittrex

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here