IOTA stijgende lijn

IOTA (MIOTA) presteert redelijk goed sinds de recente opleving in de markten op donderdag 12 april. Voorafgaand aan de massale pomp op donderdag flirtte IOTA met de steunniveaus van $ 0,99 tot $ 1,02. IOTA is sindsdien gestegen naar de hoogte van $ 1,67 getuige vandaag, 19 april. Dit is een winst van 72% van de eerder genoemde niveaus vóór donderdag.

Dus wat zou de huidige heropleving van de markt kunnen veroorzaken?

De eerste theorie die is gepostuleerd om de enorme opwinding op donderdag te verklaren, is de aankondiging door een islamitische geleerde dat Bitcoin zich aan de shariawet hield. Dit hangt samen met het feit dat een dergelijke aankondiging de markten voor cryptocurrency heeft geopend voor een nieuwe demografie. Islam is gedoemd als de snelst groeiende religie ter wereld vanwege het feit dat het zijn bereik heeft in landen in de snelst groeiende regio’s (qua bevolking) van Afrika, het Midden-Oosten en Oost- en Centraal-Azië. Er is ook een groeiend aantal gelovigen in het Westen.

IOTA gaat up

Een tweede reden waarom de markten zich herstelden, kan worden toegeschreven aan het feit dat het Amerikaanse belastingseizoen ten einde loopt. De terugbetalingen zijn misschien al begonnen op de bankrekeningen van trouwe Amerikaanse belastingbetalers die alleen bereid zijn om dat geld naar de markten te pompen. Deze theorie komt overeen met wat Thomas Lee had gezegd toen hij hoorde dat handelaren tot en met 17 april hun Bitcoin zouden HODL. Sindsdien is de Bitcoin op het niveau van $ 8000 stabiel. Ethereum is ook stabiel op niveaus van $ 500 en op het moment dat dit wordt geschreven.

Hoe zit het met IOTA? Wat kan zijn waardestijging van dubbele cijfers veroorzaken?

Met betrekking tot IOTA kunnen de prestaties van de munt in het verleden als een factor worden gezien voor de huidige winst op de markten. Medio december noteerde IOTA $ 5,69: een stijging van 790% ten opzichte van de vrij lage introductieprijs van $ 0,638 in juni 2017, toen het voor het eerst op de markt kwam. De IOTA-community die het project steunt, is ook aanzienlijk groot, met op Reddit de meeste abonnees, 109.060 op de subreddit-pagina. De meeste fans van het project zijn lange tijd HODLers van IOTA. Ze geloven in het potentieel van de vergoedingsloze munt die bekend staat als IOTA en het ontwikkelingsteam erachter.

Ten tweede is er veel gespeculeerd over de releasedatum van de langverwachte Trinity-portemonnee. Het ontwikkelteam is geholpen door leden van de IOTA-community om snel de release van de portemonnee te volgen die bedoeld is om het project naar nieuwe hoogten te brengen. De vertragingen zijn toegeschreven aan het ontbreken van gestandaardiseerde coderings richtlijnen. Een andere factor die naar voren wordt gebracht als een geval van vertraging op het IOTA-blog is het ontbreken van goede communicatie in termen van tijdreeksen en voortgangsupdates.

Kortom, de algemene cryptocurrency-markten zijn de afgelopen dagen bullish geweest. Dit heeft ertoe geleid dat de meeste, zo niet alle cryptocurrencies winsten hebben behaald die er weer voor zorgen dat iedereen weer positief wordt. IOTA blijft een relevant muntstuk en project vanwege zijn visie op transacties zonder vergoeding en een revolutie in The Internet of Things. De visie van het project is om alle aangesloten apparaten mogelijk te maken door verificatie van de waarheids- en transactionele afrekeningen die apparaten stimuleren om de eigenschappen en gegevens in realtime beschikbaar te stellen.

Wil je profiteren van de koersstijging van IOTA, wacht dan niet langer en maak nu nog een account aan op Binance.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here