Vorige week zorgde J.P. Morgan baas Jamie Dimon er persoonlijk voor dat dat de prijs van 1 Bitcoin in een vrije val terecht kwam door de munt een ‘fraude’ te noemen. Maar had deze machtige baas daar niet een dubbele agenda voor? Terwijl de munt op instorten stond kocht J.P. Morgan deze munten rustig in.

Wij weten zelf al heel lang dat de banken er niet meer voor ons zijn en de moraal is al jarenlang niet meer terug te vinden in deze markt. Terwijl Jamie Dimon de hele markt van de cryptocurrency af deed als een markt die niet te vertrouwen is, komen wij uit op het volgende stuk over hebberigheid.

JP Morgan heeft recent een hoop aandelen opgekocht van een platform dat handelt in Bitcoins, dat is verder geen schande, met geld kan je geld maken. Alleen het moment wanneer deze aandelen zijn aangekocht zou de wenkbrauwen kunnen doen fronzen. De aankopen werden juist gedaan vlak nadat JP Morgan CEO Jamie Dimon liet weten dat wanneer een medewerker van zijn bedrijf handelde in cryptomunten op staande voet ontslag kon verwachten. Je ziet nu wel weer, dat het allemaal grootpraat was en het zorgde er wel voor dat er veel onzekerheid kwam en de koers van een cryptomunt daalde in een rap tempo. Banken moet je al heel lang niet meer geloven en wij als eerlijke belastingbetaler draaien voor alle deze ongein op. JP Morgan kondigt links aan dat ze vel tegen de cryptocurrency zijn en rechts kopen ze goedkoop in, de bank zit dus overduidelijk in de cryptocurrency. Een ander ‘nutteloos feitje’, op het moment van de toespraak van de CEO werden er werknemers van JP Morgan in Californië bijgepraat over de bitcoin-technologie.

Daarnaast heeft de bank ook nog 175 patenten aangevraagd om alternatieven van bitcoin te ontwikkelen. Verder werkt de bank aan de ontwikkeling van een cryptomunten die gaat draaien op ethereumtechnologie. De tegenhanger van Bitcoin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here