De 39 jarige Limburger Didi Taihutu woonde nog niet zolang geleden met zijn vrouw en drie kinderen in een mooi huis in Venlo. Op dit moment worden de man, zijn vrouw en drie kinderen elke ochtend wakker in een vakantiehuisje. Hun huis van 200 vierkante meter met twee badkamers, grote woonkamer, serre en slaapkamers voor de kinderen is verkocht. Ook hun drie auto’s, een motor, elektrische fietsen en het speelgoed van de kinderen werd verkocht.

De opbrengst van al het genoemde werd door Taihutu geïnvesteerd in bitcoin, het elektronische internet geld welke bedacht werd in 2009 door de mysterieuze Satoshi Nakamoto. We weten inmiddels hoeveel de bitcoin waard is en ook zijn er vele andere cryptomunten op de markt. Taihutu werd door velen voor ‘gek’ verklaard maar zij zijn van menig dat je zo nu en dan een risico moet nemen anders wordt het leven te saai. Zij zijn een avontuurlijk gezin en hebben geen probleem om de gok aan te gaan en daarvoor tijdelijk minimalistisch te moeten leven.

Taihutu is sinds 2009 bezig met de bitcoin en denkt dat deze munt en de achterliggende blockchaintechnologie een revolutie zullen zijn op monetair gebied. Hij speelt in op de verandering dat iedereen over vijf jaar zegt dat het er aan zou komen en dat cryptocurrency’s nooit meer gaan verdwijnen. Hij wil zich tot 2020 volledig toeleggen op de bitcoin en andere cryptomunten en hoopt dat zijn vermogen tegen die tijd drie keer zoveel waard is.

Tijdens deze tijd doet het gezin het met veel minder spullen. Zij waren best luxe gewend en die wordt nu tijdelijk opgegeven. Zij maakten en wereldreis van negen maanden en zagen hoe weinig de kinderen in Azië hebben. Je ogen gaan open als je ziet dat ze daar spelen met een band en een stokje. Dit wetende vinden zij het dan ook niet erg om met minder spullen in een vakantiehuisje te verblijven.

Taihutu wil er voor zorgen dat zij dadelijk een mooie leven hebben en veel tijd als gezin door kunnen brengen. Mocht het mislopen dan zitten ze even zonder geld maar zij denken dat dat niet het ergste is wat er in het leven kan gebeuren.

 

Bron: www.businessinsider.nl  – Dit zegt de 39-jarige Limburger die alles verkocht voor bitcoin tegen mensen die hem voor gek verklaren

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here