Een Limburgse man heeft zijn huis in Venlo te koop gezet, dat is niet zo vreemd maar je kan het huis niet kopen in Euro’s maar je zou de nieuwe eigenaar kunnen worden als je 85 bitcoins over maakt naar Didi Taihuttu. 85 bitcoins dat is toch niks zal je denken maar niets is minder waar. De digitale munt staat op recordhoogte en tegen de huidige koers zal het huis in Venlo meer dan 3 ton waar zijn.

De Venlo’ er is niet over een nacht ijs gegaan en heeft er goed over nagedacht. Hij heeft zoveel vertrouwen in de digitale munt dan hij helemaal overtuigd is van zijn beslising.

Hij vertelde tegen ‘De Limburger’ dat hij al jaren gefascineerd is door de bitcoin en verteld dat hij ook rekening houdt met de mogelijkheid van een koersval. ‘In het ergste geval verkoop ik mijn huis voor een appel en een ei.’

De makelaar, Evert Wolters verteld tegen de krant dat de tijden veranderen en dat het vooruitstrevend is om te kijken naar andere betaalmogelijkheden om van je huis af te komen.

Zijn makelaar Evert Wolters zegt dat de tijden veranderen en dat het vooruitstrevend is om ook te kijken naar andere mogelijkheden om je huis te verkopen.

Op dit moment is er nog een enkel huis ter wereld verkocht door middel van bitcoins maar zal deze Limburger dan de eerste zijn?

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here