Steeds meer mensen doen crypto investeringen en hierbij ben je genoodzaakt om al deze cryptocurrencies aan te schaffen via verschillende exchanges. Dit komt omdat niet alle cryptocurrencies op dezelfde exchange zijn te vinden. Hiervoor is een mooie oplossing ontworpen: de Blockfolio App. Met deze App kun je eenvoudig al je investeringen in de gaten  houden zonder dat je steeds moet inloggen op al de verschillende exchanges.

Wat is precies Blockfolio?

De Blockfolio is een portfolio waarmee je in een eenvoudig overzicht al je cryptocurrency kunt bij houden. Met deze app kun je gemakkelijk coins toevoegen en analyses bekijken per coin of van je totale portfolio. Je krijgt gedetailleerde prijzen, alle marktinformatie en je blijft ook op de hoogte van al het nieuws omtrent de cryptovaluta’s. De Blockfolio heeft een overzicht met daarin de totale waarde ervan en er staat ook aangegeven hoeveel % winst er door je is gemaakt in de afgelopen 24 uur. Ook kun je zien hoeveel munten je in je bezit hebt en kun je per coin bekijken of deze is gestegen of gedaald en met hoeveel. Tevens is het mogelijk om alerts in te stellen en kun je instellen dat je op de hoogte wordt gehouden van prijsveranderingen.

De Blockfolio app geeft je gemakkelijke weergaven door de candlestick grafieken. In de app zitten meer dan 800 cryptocoins waaronder uiteraard de Bitcoin, de Litecoin en Ethereum. Ook is de app voorzien van het laatste nieuws van Bitcoin Magazine en CoinDesk. De app is eenvoudig te installeren voor zowel de iPhone als Android.

 

Bron: www.cryptocurrencyreview.nl  blockfolio

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here