De naam Bitonic is en anagram van Bitcoin. Deze Nederlandse onderneming heeft een missie: Bitcoin voor iedereen. Bij dit bedrijf kun je snel en vertrouwd bitcoins kopen met iDeal. Bitonic heeft sinds 2012 al ruim 300.000 bitcoins verkocht.

Bitonic.nl is ontstaan in maart 2012, in een tijd waarin het kopen van bitcoins nog niet zo eenvoudig was. Door drie middelbare schoolvrienden werd hier een oplossing voor bedacht. Zij lanceerden in april een officieus platform: iDealCoin. De handelsnaam werd een maand later veranderd in Bitonic waarna het platform officieel werd. Bitonic is inmiddels flink uitgebreid en heeft inmiddels een kantoor met meerdere medewerkers.

Dit jaar bestaat Bitonic vijf jaar en het is inmiddels een handelsplatform waar veel bitcoins online worden gekocht en verkocht. Zij zijn een van de meest betrouwbare Nederlandse Bitcoin ondernemingen. Zij bieden een snelle service en staan bekend als een bedrijf met veel kennis en know-how. Door deze positieve bekendheid zijn zij inmiddels een van de grotere bedrijven op dit gebied. Dit blijkt ook uit de grote aantallen bitcoins die zij inmiddels hebben verkocht en de prijzen die door Bitonic zijn gewonnen.

Bitonic startte in de lente van 2012 met een voorraad van 100 bitcoins. Inmiddels staat de teller al op meer dan 300.000 verkochte bitcoins. In maart 2014 werd het eerste hoogtepunt bereikt met de verkoop van 100.000 bitcoins. In mei volgde er een nieuw hoogtepunt met het bereiken van de verkoop van 200.000 bitcoins. In december stond de stand op 250.000 en afgelopen zomer, in augustus 2017 werd de 300.000ste bitcoin verkocht. Deze cijfers geven niet alleen de populariteit van Bitonic aan maar ook de betrouwbaarheid.

In april 2015 werd de Fintech Award door Bitonic gewonnen. Deze prijs wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende financiële start-ups. Dit geeft aan hoe betrouwbaar Bitonic is en dat zij een innovatieve samenwerkingspartner zijn op het gebied van bitcoins.

 

Bron: www.bitcoinskopen.eu – Bitonic

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here