Het weekend was er een om snel te vergeten voor de crytpo belegger. De markt voor Bitcoin en andere cryptocurrency hebben een sterke daling door gemaakt. De aanleiding hiervan was een dubieus rapport uit China over het uitsluiten van verschillende exchange platformen.

Bitcoin makte een sterke daling door en daalde met meer dan 10%. China is naar de buitenwereld geen sterke voorstander van crytpomunten en zijn bang dat dit een aanval is op de communistisch staatspartij. Zoals al eerder is vermeld, heeft China aangekondigd dat ze de exchange willen sluiten. Het verhaal doet de ronde maar de Chinese exchange’s geven aan dat ze geen kennisgeving van de Chinese regering hebben ontvangen, daarom is er grote twijfel aan de waarheid van het Caixin-rapport.
Door de grote onzekerheid hebben andere cryptocurrency markten ook grote dalingen gezien. Etherprijzen daalden met meer dan 10 procent. De brede marktdalingen hebben de collectieve cryptocurrency marktwaarde zien dalen naar onder de $150 miljard. De afgelopen weken was de waarde van de markt ruim boven de $160miljard. Velen voorzien een herstel aankomende week maar de markt kan nog wel eens wat pieken en dalen hebben aankomende weken zolang China niet duidelijk is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here