Crypto-markten presteren opnieuw goed en hebben de vorige high van de laatste rally doorbroken, wat wijst op een terugkeer naar een bullish sentiment. De totale marktkapitalisatie heeft het niveau van $ 350 miljard overschreden en zijn op weg richting de $ 400 miljard. Bitcoin heeft geleid tot een kostenverhoging van $ 8.350, een stijging van 2% op de dag. Altcoins zijn allemaal door dit momentum opgetild en bevinden zich meestal op het moment van schrijven in het groen. Eén die op dit moment vooraan staat in de top 25 is Ripple.

Coinmarketcap rapporteert vanochtend een winst van 15% voor XRP (nu 20%), waarmee het voor alle andere cryptocurrencies staat tijdens de Aziatische handelssessie. De digitale munt van Ripple wordt momenteel verhandeld tegen $ 0,87, wat een gestage winst is van het $ 0,72-niveau dat het gisteren in deze tijd was. In de loop van de week is Ripple tot vrijdag 38% gestegen van $ 0,61. Het maandelijkse beeld vertoont ook een winst van ongeveer 25%, terwijl crypto-markten beginnen te herstellen van drie maanden ‘crisis’. Tegen BTC is Ripple deze keer met 14% gestegen tegen 10160 satoshis van 8900 sats. De wekelijkse grafiek geeft een stijging van bijna 30% weer van 7870 satoshis dezelfde tijd vorige week.

ripple grafiek deze week

Stijging komt niet door verschillende partnerschappen

Ripple heeft meer partnerschappen en overeenkomsten gesloten dan alle andere cryptocurrencies, maar dit heeft zich de afgelopen maanden niet weerspiegeld in prijsactie. Het is het bedrijf bij uitstek voor grensoverschrijdende betalingen en het faciliteren van financiële overdrachten. Het xCurrent-platform van het bedrijf wordt nu gebruikt door meer dan honderd financiële instellingen. Het lijkt er niet op dat specifieke aankondigingen de huidige bullish uitbraak hebben veroorzaakt, terwijl XRP teruggaat naar de dollar.

De meerderheid van de handel vanmorgen heeft plaatsgevonden in Zuid-Korea op Bithumb en Upbit, die 40% tussen hen in KRW hebben. Japanse Bitbank is momenteel de derde ruilhandel die XRP zwaar verhandelt. Het totale volume is in de afgelopen 24 uur met bijna 80% gestegen van $ 746 miljoen tot meer dan $ 1,3 miljard. Ripple’s munt is een solide derde in de marktkapitalisaties met $ 33 miljard.

De totale marktkapitalisatie is de afgelopen dag met meer dan 5% gestegen en bedraagt ​​momenteel $ 365 miljard. Dit is hoger dan de vorige high van de laatste rally, wat een zeer goed teken is voor marktherstel. Andere altcombinaties die vanmorgen in Azië dubbele cijfers behalen, zijn Bitcoin Cash, Verge en Nano.

Wil je mee profiteren van de stijgende lijn van Ripple? Wacht dan niet langer en koop XRP op de exchange van Litebit.

GA NAAR LITEBIT >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here