De vooruitgang in de cryptowereld is bijna niet meer te stoppen, afgelopen maand werden Bitcoin, Ethereum en andere cyrptomunten een stuk goedkoper. Maar vanaf het begin in september zijn ze bijna allemaal aan een ‘rally’ begonnen, Bitcoin bijvoorbeeld is al sinds 1 september met 46% gestegen. Veel altcoins liften mee op het succes van Bitcoin.Ethereum blijft rond de 300 dollar hangen.

De vraag is nu of je vol moet gaan voor Bitcoin en Ethereum of ga je je richten op de potentiele altcoins en die in de toekomst een sterke waardestijging tegemoet kunnen gaan. Ben je op zoek naar potentiele groeibriljantjes in de cryptocurrency en dan zal dit artikel je er misschien bij kunnen helpen. Wij lichten 5 altcoins uit met veel potentie.

5.UBIQ

Wij beginnen met UBIQ en deze staat op nummer 5. Er zijn meer Ethereum vorken die beter presteren dan Ubiq met dezelfde Ethereum-code base, maar Ubiq neemt een veiliger aanpak en haalt alleen de nodige bugs er uit, hun motto is daarom ook ‘ain’t broken, why fix it’. Ubiq heeft een goed ontwikkelteam achter de munt. Ubiq heeft geen ICO uitgebracht en heeft daarom 0 Dollar financiering ontvangen, geld is geen kernelement voor Ubiq dat hun marktkapitaal vrij laag is omdat ze hun eigen fonds moesten gebruiken. In de loop der tijd zal deze munt de Ethereum classic overnemen.

UBIQ huidige marktkapitaal: $44,839,438

UBIQ huidige prijs: $ 1,16

4.Steem

Steem is een die altcoin die een heel idee achter de munt heeft. Steem wil social media omzetten in een werkplek waar mensen iets kunnen delen en hiermee beloond worden in plaats van een ‘like’ op Facebook of Instagram. De beloning funntioneert als prikkel voor mensen om meer te delen. Steem zal heel sterk stijgen wanneer mensen massaal de voordelen van Steem zal erkennen.. Het is heel simpel, je post iets en wanneer personen reageren op je bericht dan verdien je er iets mee. Hoe meer reactie, hoe hoger de beloning.

Steem huidige marktkapitaal: $249,013,065

Steem huidige prijs: $ 1.02

 3.NEO

NEO is een van de munten die de komende jaren een belangrijke rol gaan spelen in de Chinese economie. NEO heeft haar eigen blockchain. We weten dat de Chinese economie een van de top drie ter wereld is, betekent dat als ze van een traditionele economie naar een ‘slimme economie’ verhuizen, dan zal deze specifieke munt volgens insiders heel belangrijk worden. NEO sloeg hun eerste prijsstijging in augustus 16, 2017 ($ 47) en fluctueert nu rond het $ 30 als gevolg van het ICO-verbod in China.

NEO huidige marktkapitaal: $1,355,940,000

NEO huidige prijs: $ 27

2.OmiseGO

OmiseGO is een publieke financiële technologie en heeft als basis de ethereum blockchain. Het richt zich op zowel fiat- als crypto-valuta’s. OmiseGO zorgt voor gedecentraliseerde uitwisseling op een publieke blockchain met hoge volumes en lage kosten. OmiseGO biedt een volgende generatie waardeoverdrachtsdienst over valuta en activa. Ze hebben een sterk fundament, Vitalik Buterin en CEO van bitcoin zijn ook betrokken bij dit project. OmiseGo begon met een prijs van $ 0,5, het duurde slechts twee maanden om $ 8 te behalen.

OmiseGO huidige marktkapitaal: $752,176,448

OmiseGO huidige prijs: $ 7.65

1.Ethereum

Van de vijf munten in deze lijst is Ethereum misschien wel de veiligste munt om in te investeren. Het is de meest bekende altcoin en ontwikkelt zich goed door naast Bitcoin. We hebben eigenlijk weinig te melden over Ehtereum omdat iedereen eigenlijk wel iets weet van Ethereum. Bijna alle ICO’s die worden uitgebracht gaat via Ehtereum. Deze cryptocurrency begon vanaf $ 1 mark en steeg naar een hoogte van $ 400 en verminderde helemaal tot $ 200 mark tijdens het ICO verbod in China. McAfee en Bill Gate geven beide aan dat de waarde van Ethereum nog verder zal stijgen en een grote uitdager wordt van Bitcoin.

Ethereum huidige marktkapitaal: $32,197,624,420

Ethereum huidige prijs: $ 299

 

 

Let op: dit is geen nauwkeurig advies voor iedereen. Maak je eigen afwegingen of je wel of niet moet instappen.

 

Bron: www.steemit.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here