Wall Street’s handelaren Mike Komaransky en Chase Lochmiller hebben beter financieel succes behaald door cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum te verhandelen. Zij zijn de enigen die hun geld uit voorraad trekken. In feite rapporteert CNBC dat veel aandelenhandelaars hun biljoenen uit de aandelenmarkt trekken.

Een van de handelaren, Komaransky, heeft naar verluidt zo goed gedaan dat hij al in de zomer van 2017 zijn pensioen al op 38 jaar heeft aangekondigd.

Hoe Komaransky Bitcoin ontdekte

Komaransky werd geïnteresseerd in Bitcoin na het lezen van de blog van George Mason University economist Tyler Cowen over de digitale valuta in 2010. Komaransky was in Londen, Engeland in die tijd.
Eind 2013 begon de prijs van Bitcoin zijn opwaartse mobiliteit na de ineenstorting van de grootste Bitcoin-uitwisseling, Mt. Ganaarx.

Door de voortdurende stijging van de prijs van Bitcoin heeft het hoogfrequente handelsbedrijf DRW Holdings oprichter en CEO, Don Wilson, opdracht gegeven om Komaransky in 2014 de cryptocurrency trading-dochtermaatschappij Cumberland Mining te vestigen.

Cumberland Mining kon het vluchtige tijdperk van de Bitcoin-handel exploiteren omdat het succesvol was in het maken van opmerkelijke handelingen, zoals het verkrijgen van het grootste deel van de tokens die door de Amerikaanse Marshals Service werden opgeveegd. De munten werden in beslag genomen door de dienst van de donkere marktdeelnemer Ross Ulbricht en de illegale online zwarte markt die hij opgericht heeft, Silk Road.

Cumberland Mining heeft succes behaald en is nu een van de grootste marktmakers voor digitale valuta. Het bedrijf heeft momenteel 12 medewerkers, die voornamelijk betrokken zijn bij de handel in cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum.

Lochmiller’s verhaal

Lochmiller heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt voor de grootste high-frequency trading bedrijven op Wall Street zoals Jump Trading en Getco. In juli 2017 ging hij echter uit bij Jump Trading om het hedgefonds Polychain Capital te sluiten, die voornamelijk bezig is met het verhandelen van virtuele valuta’s zoals Tezos en Ethereum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here