tron

Vorige week verraste de openhartige CEO van TRON, Justin Sun, zijn 400.000+ volgers en ging live op Twitter en Periscope om de lancering van TRON’s testnet aan te kondigen.

TRON is een op blockchain gebaseerd open-source wereldwijd digitaal entertainment betaalmiddel dat een cross-protocol is voor digitaal entertainment.

Het bedrijf is van plan om makers van inhoud een direct kanaal aan consumenten aan te bieden, zonder tussenpersonen, en tegelijkertijd gebruikersgegevens te beschermen.

In de ICO van 2017 kon TRON $ 70 miljoen ophalen en wordt momenteel gewaardeerd op $ 2,4 miljard door marktkapitalisatie.

Tot nu toe heeft TRON het Ethereum-platform gebruikt als zijn primaire blockchain in de vorm van het ERC20 TRONix-token. TRON vertrouwde op zijn whitepaper om de technische waarde van het project aan te tonen, dat verwikkeld was in een plagiaat schandaal.
Gebruikers en investeerders voelen zich vanaf vandaag een beetje meer op hun gemak. In een Twitter-adres voor het publiek heeft Sun aangekondigd dat het testnet van TRON officieel live is.
Vanaf de lancering van TRON’s testnet is TRON niet langer afhankelijk van het ERC20 TRONix-token of het Ethereum-netwerk.

Voor het volgende kwartaal is het primaire doel van Justin Sun om de 100 miljoen gebruikers die momenteel op het TRES-netwerk op Ethereum zijn gemigreerd te migreren naar het centrale systeem van TRON zodra het in juni is gelanceerd.

tron testnet

Het testnet is een essentiële mijlpaal in deze overgang en geeft het project de nodige gegevens om een ​​dergelijke overdracht te implementeren.
De lancering geeft de push van Justin Sun weer om “het grootste blockchain-dApp-platform te worden door het aantal gebruikers.” TRON beweert dat hun aankomende opschaling, eenvoudig te gebruiken is in tegenstelling tot andere blockchain projecten.

Een meer gedetailleerd plan voor de overgang naar het primaire netwerk zal in april verschijnen.

TRON’s groter plaatje

Naast de aankondiging, ging Sun over de grootse strategie van het project. In zijn Twitter-bericht zei hij dat:”In de grote lijnen is TRON’s visie om het web zelf te decentraliseren.” Een gedekte redenen waarom decentralisatie van internet belangrijk is in een tijdperk van Google, Facebook, Alibaba en Amazon. Zijn redenering varieerde van het beschermen van de privacy van gebruikers tot het machtigen van gebruikers om hun creatieve inhoud te commercialiseren.

TRON plant plannen voor Bitcoin en Ethereum

Na zijn visie heeft Sun een aantal redenen uiteengezet waarom TRON zowel Bitcoin als Ethereum zou kunnen af troeven, en beweert dat Bitcoin slechts “P2P-geld” is, en dat Ethereum zich beperkt tot slimme contracten. Deze kortlopende, zo beweerde Sun, zou ervoor zorgen dat gebruikers naar TRON switchen.

Sun heeft een aantal redenen genoemd waarom TRON Ethereum zou overtreffen, waaronder:

  • TRON beweert 10.000 transactiesnelheid tegen de 25 van Ethereum.
  • TRON’s nul transactiekosten versus het gemiddelde van $ 0,02 van Ethereum per transactie.
  • De bereidheid van TRON “ondersteunt en beloont de gemeenschap, in tegenstelling tot Ethereum”.

Over het algemeen kondigde Sun een grootse visie aan voor de cryptocurrency-gemeenschap. Hij heeft voortdurend gezegd dat hij van plan is Bitcoin en Ethereum van hun troon te stoten en die positie over te nemen.

Waar kan je Tron kopen?

De eenvoudigste manier om Tron aan te schaffen is via het cryptocurrency exchange Binance. Door eerst Bitcoin of Ethereum te kopen kan je via deze beurs Tron(TRX). Weet je niet precies hoe dit moet dan hebben wij een handleiding van Binance voor je. Hierin staat gedetailleerd beschreven hoe je kan kopen en verkopen op Binance.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here