In de beleggingswereld zijn cryptomunten een nieuw fenomeen en zij zullen ook niet snel meer verdwijnen. Toch zal niet iedere cryptomunt hoge ogen gaan scoren aldus trendwatcher James Altucher. Hij is van mening dat zelfs 95% van alle cryptomunten geen jaren zal bestaan. Welke cryptomunten gaan het dan wel overleven?

Op de cryptomarkt zijn de regels anders dan op de andere financiële markten maar uiteraard blijven bepaalde natuurwetten van kracht. Het is daarom altijd interessant om de mening te horen van de monetaire experts en wat deze te zeggen hebben over het huidige financiële systeem.

De topvrouw bij het Internationaal Monetair Fonds, Christine Lagarde zei kort geleden het volgende:

‘ Virtuele munten zijn van een andere categorie. Ze gebruiken peer-to-peer transacties zonder tussenpersonen en zonder centrale banken. Virtuele munten zoals de Bitcoin zijn niet echt een bedreiging voor de fiatmunten zoals de euro of de dollar. Dat komt omdat ze volatief zijn, te risicovol, teveel energie vragen en omdat de onderliggende technologie niet voldoende schaalgrootte heeft.’

Toch denkt zij dat de technologie in de toekomst een uitdaging kan vormen. Nog niet zo lang geleden zou een pc niet betaalbaar zijn voor iedereen en zouden tablets enkel worden gebruikt als en dure onderzetter. Het zou niet slim zijn om virtuele munten nu al af te schrijven.

Hiermee geeft een van de meest belangrijke monetaire experts in de wereld aan dat ze dus wel potentieel ziet voor de cryptomunten als ze genoeg schaalgrootte kunnen voortbrengen.

Ook Jim Rickards, een van de meest gevolgde en geloofwaardige onafhankelijke monetaire experts van nu, werd gevraagd hoe hij over de cryptomunten dacht. Zijn antwoord was kort en duidelijk:

‘De cryptomunten welke worden gesponsord door overheden, banken en het IMF zullen gaan overleven. De overige zijn competitie en zullen uit de weg geruimd worden’.

Wil je gaan beleggen in cryptomunten en er op lange termijn veel geld aan gaan verdienen, luister dan naar het advies van deze monetaire experts en doe er je voordeel mee.

 

Bron: www.slimbeleggen.com –   2 monetaire experts onthullen welke cryptomunten zullen overleven

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here