Wat is Bitcoin Private (DBCP)?

Bitcoin private is een harde vork van zclassic. De technologie van bitcoin private zal hetzelfde zijn als bitcoin goud, maar ook met Zcash / Zclassic technologie. Dit betekent dat betalingen worden gepubliceerd op een openbare blockchain, maar de afzender, ontvanger en het bedrag van een transactie blijven privé.

Wanneer zal de harde fork van zclassic verschijnen?

Wanneer deze hard fork zal plaatsvinden is nog niet zeker maar wordt een deze weken aangekondigd. De ontwikkelaars hebben dagelijks een vergadering met haar community.

Dit is nog niet bevestigd. Wordt in de komende weken aangekondigd, omdat er een dagelijkse vergadering zal zijn met de ontwikkelaars en de community.

Hoe kun je Bitcoin Private krijgen?

Een datum wordt binnenkort bekendgemaakt. Als je tijdens de snapshot zclassic en / of bitcoin bezit, ontvangt u Bitcoin Private in de verhouding 1: 1. Zorg ervoor dat je de munten in uw wallet hebt om DBCP te ontvangen. Voor nu wordt het niet aanbevolen om ZCL en BTC op bittrex te houden, omdat het nog steeds onduidelijk is of ze de vork zullen ondersteunen of niet.

Welke uitwisseling zal Bitcoin Private vermelden?

De discussie loopt nog steeds, omdat het moeilijk delen van zclassic naar Bitcoin Private nog niet officieel is aangekondigd. De ontwikkelaars moeten alles op hun plek hebben voordat ze uitwisselingen kunnen benaderen om Bitcoin Private te vermelden. Zclassic is ondertussen met een stevig opmars bezig. De ontwikkelaars tweette op 8 december dat er een project op handen is voor een Bitcoin Private en de koers van de digitale munt stond op dat moment rond de $5 en staat inmiddels al boven de $100. Wij radden aan om je in deze munt de verdiepen en mee te profiteren van winststijgingen en pak elke keer een klein beetje.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here