Hoe koop ik een Bitcoin?

Bij ons op de website heb je kunnen lezen hoe makkelijk het is om met de Bitcoin te betalen. Ook is het een digitale munt waar zeer fraaie rendementen mee te behalen zijn. Wil jij ook Bitcoins aanschaffen dan kan dit makkelijk en snel. Dit kun je online doen en binnen een uur kun je al Bitcoins in je bezit hebben. Deze dien je dan op te slaan in een Wallet. Deze wallet kun je gratis downloaden of gebruiken. De Wallet kun je vergelijken met een portemonnee. Hier zitten je Bitcoins in. Je kunt deze ook net zo lang in je wallet laten zitten als jezelf wenst.

Het verkrijgen van een wallet

Het krijgen van een wallet is zeer makkelijk en dit kan net als het aanschaffen van de Bitcoins ook snel. Je dient eerst de keuze te maken of je de wallet wilt downloaden op je computer of dat je voor een online opslag kiest. Beide hebben zo de eigen voordelen. Kies je voor het downloaden op je computer dan zijn de Bitcoins niet meer online terug te vinden. Je bent dus niet afhankelijk van derden voor de veiligheid. Maak je wel de keuze voor een online wallet dan kun je deze met ieder apparaat met internettoegang bereiken. Dit maakt het makkelijker om betalingen te doen. Bij een online wallet is het wel van groot belang om de keuze te maken voor een veilige en betrouwbare aanbieder.

Snel Bitcoins kopen

Wil je snel Bitcoins kopen dan kan dit het beste met iDeal worden gedaan. Er zijn verschillende bedrijven die je de mogelijkheid bieden om de Bitcoins aan te bieden. Bitonic is bijvoorbeeld een goed bedrijf. Hier kun je voor een goede koers de munten aanschaffen. Direct na de betaling worden de Bitcoins naar je verzonden. Je dient dan het adres van je wallet op te geven. In de meeste gevallen heb je dan al binnen een uurtje de Bitcoins in je wallet staan en kun je er betalingen mee doen.

Uiteraard kun je de Bitcoins ook verkopen. Daar kun je op deze website ook een uitgebreid artikel over vinden. Ook dan kun je deze weer via een gerenommeerd bedrijf zoals Bitonic verkopen. Je maakt de Bitcoins dan over naar de wallet van het bedrijf en als deze zijn ontvangen dan wordt het geld direct naar je bankrekening overgemaakt. Vaak kun je dezelfde dag dan nog over het geld beschikken.

Bitcoins kopen om mee te handelen

Dat de vraag naar Bitcoins toeneemt dat heb je misschien wel gehoord. Dat betekent ook dat de munt steeds meer waard gaat worden. Het kan dan ook slim zijn om in Bitcoins te handelen. Je schaft deze munt dan aan als die laag in de koers staat. Wanneer deze dan is gestegen dan verkoop je deze weer. Op deze manier kun je een mooi rendement behalen.

Het belangrijkste is dat je eenvoudig de Bitcoins aan kunt schaffen. Probeer het maar eens en dan zie je dat het allemaal zeer eenvoudig werkt. Al binnen een paar uur zal je de eerste betaling met de Bitcoin kunnen verrichten.

Wil met Bitcoins gaan handelen op een trading platform en weet je niet precies hoe dat in zijn werk gaat. Bekijk dan snel onze handleiding van Binance. Of ga snel naar Binance.

GA NAAR BINANCE >>