Hoe verkoop ik een Bitcoin?

Het verkopen van de Bitcoin kan om meerdere redenen worden gedaan. Misschien heb je een verkoop via Bitcoin gedaan maar wil je het geld liever op je bankrekening. Ook kan het zijn dat je een handelaar bent en bij een fraaie stijging van de munt de winst uit wilt laten keren. Wat de reden ook is het verkopen van een Bitcoin kan erg simpel.

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die de mogelijkheid bieden om de Bitcoin voor euro’s te verkopen. Het principe is heel simpel. De Bitcoins die worden overgemaakt naar de wallet van het bedrijf. Daarna wordt het geld direct via een bankoverschrijving overgeschreven. Om je een voorbeeld van een goed bedrijf te geven willen wij Bitonic aanraden. Dit bedrijf geeft een goed bedrag voor je Bitcoins en keer ook nog eens snel uit. Vaak kun je dezelfde nog over het geld beschikken.

Wat zijn de mogelijkheden om te verkopen

We vertelden je net al dat er meerdere mogelijkheden zijn om de Bitcoin te verkopen. Het kan dus bij een gerenommeerd bedrijf. Ook zie je op diverse internetwebsites zoals Marktplaats de mogelijkheid om Bitcoins te verkopen. De kopers die willen je dan ontmoeten op centrale plekken zoals een parkeerplaats. Wij willen je aanraden om hiermee op te passen. Je weet nooit wat er gaat gebeuren als je afspreekt met iemand om de Bitcoins te verkopen.

Het verstandigste is om voor een gerenommeerd bedrijf te kiezen. Dan weet je dat als er iets mis mocht gaan dat het goed opgelost gaat worden. In alle gevallen kun je dan snel over het geld beschikken. Hou ook in het achterhoofd dat als iets te mooi is om waar te zijn dat dit het ook in de meeste gevallen is.

Het vasthouden van de Bitcoin

Heb je het geld van de Bitcoins eerst niet nodig dan zou je er ook voor kunnen kiezen om de munt eerst vast te houden. Je kunt deze gewoon in je wallet laten staan en dit kost verder niets. Misschien maakt de munt wel een mooie stijging door waardoor je na een paar maanden nog meer euro’s voor je Bitcoins gaat krijgen. Er zijn in ons land ook steeds meer webwinkels en payment providers die de Bitcoin als betaalmiddel accepteren. Ook zijn er vele aanbieders van cadeaubonnen waar je met de digitale munt kunt betalen. Je zou dan ook een bon van een winkel kunnen kopen waar je aankoop wilt doen.

Het verkopen van de Bitcoins is erg makkelijk en kan snel worden gedaan. Binnen enkele uren kun je het geld al op je bankrekening hebben staan. Wil je weten hoe je makkelijk Bitcoins kan kopen dat kun je hier ook lezen bij ons op de website. Verder willen wij je aanraden om het nieuws op onze website te lezen. Daar zie je alles staan wat er speelt. Jij blijft dan op de hoogte over deze munt. Dit kan je beslissing ook beïnvloeden of je de munt nog even vasthoudt omdat deze misschien in waarde gaat stijgen.

Wil jij liever je Bitcoins verkopen op een handels platform zoals Binance. Ga dan snel naar Binance toe.

GA NAAR BINANCE >>