Bitcoins kopen bij AnyCoin Direct

Er zijn een aantal manieren om bitcoin te kopen. Daarvan is het kopen bij AnyCoin Direct er een van. Wij leggen op deze pagina uit hoe je bitcoin kan kopen via het platform van AnyCoin Direct en wat je er verder mee kan doen.

Aanmelden bij AnyCoin Direct

Om te beginnen gaan we naar de website van AnyCoin Direct en mocht je nog geen account hebben bij AnyCoin dan klik je rechtsboven op ‘REGISTREER’ en het volgende scherm zie je tevoorschijn komen.

Je vult deze gegevens naar waarheid in, doe je dit niet dan bestaat er een kans dat je account op den duur geblokkeerd gaat worden. Na het aanmaken van je account ontvang je op het opgegeven e-mail adres een bevestigingsmail ter verificatie. Deze accepteer je en nu kan je bitcoin kopen.

Bitcoin kopen bij AnyCoin Direct

Nu dat je een account hebt bij AnyCoin Direct gaan we inloggen op dit platform, dat doe je door het e-mailadres te gebruiken die je hebt opgegeven en je persoonlijke wachtwoord.

Eenmaal ingelogd ga je met de muis naar ‘KOOP’ en klik je op ‘Bitcoin’ nadat je dit hebt gedaan opent zich er een nieuw venster.

Nu gaan we echt een bitcoin kopen en wij leggen de bovenstaande afbeelding uit aan de hand van 6 punten. Bij punt 1 geef je aan hoeveel bitcoin je wilt aanschaffen maar je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen hoeveel euro’s je totaal wilt uitgeven. In dit voorbeeld werken wij met een bedrag van €100. Het bitcoin adres bij punt 3 is het belangrijkste onderdeel van de koop. Het bitcoin adres, dit adres moet je goed invoeren omdat je eenmaal na aankoop geen mogelijkheid meer hebt om het ongedaan te maken. Het adres wat je hier invult is het publieke adres van de wallet waar je het naartoe wilt sturen. Dit kan een wallet zijn op een exchange platform of een andere wallet.

Zoals je kan zien in dit voorbeeld heb je een uitgebreide betaalmethode bij AnyCoin. Je hebt de mogelijkheid om op 6 verschillende manieren te betalen (Bancontact, Giropay, iDeal, MyBank, SEPA en Sofort).

Dan gaan we bijna over tot de koop maar eerst leggen wij het overzicht. Jij geeft wel €100 uit aan het kopen van bitcoin maar dit bedrag is niet volledige bitcoin. Je betaald bij AnyCoin ook voor de miners, dat blijft een bedrag rondom de €14,00. Het maakt niet zo’n heel verschil als je meer bitcoin haalt. Onderaan de streep zie je weer de €100,- die je wilt uitgeven aan bitcoin. Vervolgens klik je op ‘Koop’ en de bitcoin(s) nadat je akkoord bent gegaan met de voorwaarden en de bitcoin(s) zijn in jouw bezit.

Meerdere mogelijkheden met bitcoin

Nu je eenmaal in bezit bent van bitcoin kan je kiezen voor twee mogelijkheden. Een mogelijkheid is om de digitale munt in een wallet te plaatsen en hier de eerst komende tijd niet meer aan te komen of je kiest er voor om met bitcoin andere digitale munten te kopen. Dit doe je door bij het bitcoin adres het adres van je bitcoinwallet op een platform op te geven. Hoe dit moet? lees dan de handleidingen van de verschillende exchange platformen die worden uitgelegd op onze website. Hieronder hebben wij een top 5 gemaakt die wij aanraden om op te handelen.

TOP 5

Binance Handleiding Binance
Bitttrex Handleiding Bittrex
HIT BTC Handleiding HitBTC
C-CEX Handleiding C-Cex
KuCoin Handleiding KuCoin