Bitcoins kopen bij BitMyMoney

BitMyMoney kan je Bitcoins kopen en verkopen. Zij bieden alleen Bitcoins aan en geen andere crypto valuta. Het is daarnaast ook mogelijk om Bitcoins naar jouw account te versturen om ze hier op te slaan in een wallet.

Kopen bij BitMyMoney

Aanmelden bij BitMyMoney

Door het maximale uit Bitmymoney te halen adviseren wij jou om een account aan te maken. Wij leggen in een paar stappen uit hoe je een account aanmaakt bij Bitmymoney en je kan dan meteen aan de slag.Ga eerst naar Bitmymoney.com. Wanneer je op deze pagina bent klik je rechtsboven op ‘open een rekening’. Het volgende scherm zie je verschijnen.

Wanneer je het bovenstaande scherm naar waarheid invult ontvang je een e-mail in je inbox om het account te verifiëren.

Inloggen BitMyMoney

Wanneer je na het activeren van je account ingelogd bent op het platform van BitMyMoney dan moet je het op het volgende klikken.

Door op het kopje ‘koop’ te klikken begin je met het kopen van Bitcoins. Wanneer je op ‘Koop’ hebt geklikt verschijnt er een nieuw scherm.

Je krijgt de mogelijkheid om Bitcoins te kopen met iDeal, Bancontact of door middel van een bankoverschrijving.

Bitcoins kopen

Omdat het de eerste keer is dat je bij bitmymoney Bitcoins gaat kopen willen ze dat je het account verifieert. Je kan bij de eerste keer maximaal voor €50,- aan Bitcoins aanschaffen. Bij Bitmymoney zie je in het geel direct wat je (extra) kosten zijn voor het aanschaffen van Bitcoins. Door alles in te vullen ga je over tot koop van bitcoins. Wanneer je de Bitcoins in bezit hebt zie je dat terug op je rekening van Bitmymoney. Je ziet de hoeveelheid Bitcoins en een waarde stijging of daling links boven in de menu balk.

Handelen met Bitcoin

Wanneer je eenmaal in bezit bent van Bitcoins heb je drie mogelijkheden wat je ermee kan doen. Je kan er voor kiezen om Bitcoins op je rekening te laten staan en deze op ten duur te verkopen wanneer Bitcoin meer waard is geworden. Mogelijkheid twee is om de bitcoins niet in deze wallet te laten staan maar te versturen naar een hardware wallet die beter beveiligd is en optie drie is om de bitcoins te versturen naar een exchange platform. Wanneer je bitcoins op een exchange platform hebt staan kan je hier andere digitale munten mee aanschaffen.

Hoe verstuur je Bitcoin naar een andere wallet of exchange?

Het versturen van Bitcoin naar een andere wallet of naar een exchange platform is heel eenvoudig bij Bitmymoney. Door het volgende op te volgen is zo het gebeurd.

Door bovenin de menubalk op ‘verstuur’ te klikken krijg je d mogelijkheid om om twee manieren Bitcoins te versturen. De eerste mogelijkheid is om bitcoins te versturen via een e-mail. Optie twee is in onze ogen het meest veilige en dat is om bitcoins te versturen naar een Bitcoin adres. Dit kan het adres zijn van je een hardware wallet of een andere wallet die je al in bezit hebt of het bitcoin adres van jouw bitcoin wallet op een exchange platform. Wanneer je op ‘Stuur naar een Bitcoinadres’ hebt aangeklikt zie  je het volgende scherm verschijnen.

Je geeft aan hoeveel Bitcoins of Bitcoins in euro waarde wilt versturen en je vult daaronder het bitcoinadres in waar het naar toe moet. Door op ‘Bitcoins overmaken’ te klikken, worden de bitcoins verstuurd naar een andere wallet.

Bitcoins verkopen bij BitMyMoney

Bitmymoney biedt je ook de mogelijkheid aan om Bitcoins te verkopen voor fiat geld. Dit werkt heel snel en eenvoudig. Door in het menubalk bovenin te klikken op ‘verkoop’ verschijnt er het volgende scherm.

Je vult het bedrag in euro’s in hoeveel de bitcoins waard zijn of hoeveel je er wilt verkopen. Je kan er ook voor kiezen het bedrag in bitcoins in te vullen en de waarde in euro’s wordt dan meteen bijgewerkt. Vervolgens kan je kiezen voor een bestaande rekening die je al hebt toegevoegd of je kiest ervoor om een nieuwe rekening toe te voegen. Vervolgens klik je op Bitcoins verkopen.

Verschillende niveau’s voor verificatie

Niveau 1: Account met geverifieerd e-mailadres. Na de eerste aankoop is het bankrekeningnummer geverifieerd en zijn de limieten als volgt:

 • kopen tot 200 euro
 • verkopen tot 5000 euro per 24 uur
 • versturen tot 1000 euro per 24 uur

Niveau 2: Bij de eerste grote aankoop wordt de transactie geverifieerd en wordt de transactie geselecteerd voor controle. Zonodig nemen wij persoonlijk telefonisch contact met je op. De aankoop is uitgevoerd tegen de koers van het moment van aankoop. Na deze verificatie wordt de transactie vrijgegeven en worden de limieten uitgebreid tot:

 • kopen tot 5000 euro per 24 uur
 • verkopen tot 5000 euro per 24 uur
 • versturen tot 1000 euro per 24 uur

Niveau 3: Account met geverifieerde ID.

Een ID kan pas geverifieerd worden 24 uur nadat je je eerste aankoop hebt gedaan.

Na deze verificatie, de fraude-detectie en afhankelijk hoe lang de klant klant is, kunnen de limieten worden uitgebreid tot:

 • kopen tot 15.000 per transactie, 25.000 euro per 24 uur
 • verkopen tot 15.000 euro per transactie, 25.000 euro per 24 uur
 • versturen tot 15.000 euro per transactie, 25.000 euro per 24 uur

Daarnaast gelden nog de volgende controles:

 • Controle telefoonnummer: voordat de eerste keer verstuurd kan worden, moet de klant zijn telefoonnummer verifieren.
 • Controle nieuw bankrekening: elke nieuwe bankrekening wordt gecontroleerd, bij afwijkingen wordt contact opgenomen met de klant.

 

Kopen bij BitMyMoney