Bitcoins kopen bij Bitonic

Een bijna snellere manier om bitcoin te kopen via Bitonic is er haast niet. Bitonic was een van de eerste Nederlandse bedrijven die bitcoin aanbood. Naast het kopen en verkopen van bitcoin geeft Bitonic ook Bitcoin advies. Het bedrijf heeft als doel om bitcoin toegankelijk te maken voor iedereen.

Kopen bij Bitonic

Sinds de oprichting in 2012 heeft het al meer dan 140.000 bitcoins verkocht. Bitonic heeft geen eigen wallet dus je stuurt de aangekochte bitcoin direct naar een ander bitcoin adres.

Wij leggen nu het kopen van bitcoin via Bitonic uit in een aantal duidelijke stappen.

Door naar www.bitonic.nl te gaan zie je het volgende scherm in beeld

De bovenste regel geeft het aantal bitcoin aan, de tweede regel geeft aan hoeveel euro en de derde regel geeft aan hoe je het de betaling gaat verrichten. Je kan ook betalen met Bancontact en Mybank.

Kopen bitcoin Bitoinic

Nadat je de gewenste aantallen hebt ingevuld klik je op ‘KOPEN’ en je ziet een ander scherm tevoorschijn komen.

Omdat Bitonic geen eigen wallet heeft zal je meteen het bitcoin adres moeten in vullen waar je het naar toe wilt sturen. Dat kan ene wallet zijn maar het kan ook rechtsstreek naar een exchange als Binance bijvoorbeeld.

Nadat je op afrekenen klikt worden de digitale munten verstuurt naar het opgegeven adres.

Handelen op een exchange

Je kan er voor kiezen om bitcoin in een wallet te stoppen en over een paar maanden kijken wat de waarder er van is in euro’s of dollars. Je kan er ook voor kiezen om de mogelijkheden aan te grijpen om bitcoin om te zetten naar andere digitale munten (altcoins). Bitcoin is een betalingsmiddel om er meerdere munten mee te kunnen kopen en dat kan je doen via een handelsplatform. Hieronder hebben wij 5 platformen uitgelicht die onze voorkeuren geniet.

TOP 5

Binance
Bitttrex
HIT BTC
C-CEX