Bitcoins kopen bij LiteBit

Litebit is een online verkooppunt waar je als hoofdreden Bitcoins kan kopen en verkopen. Dit hebben ze uitgebreid de afgelopen jaren en bieden ongeveer 50 altcoins aan die je kan kopen en verkopen.

LiteBit.eu is een platform waar je bestaande cryptocurrencies kan kopen maar ook kan verkopen en waar je ook nieuwe cryptocurrencies kan toevoegen. De bekendste cryptocurrency die zij aanbieden is Bitcoin (BTC) maar ze bieden ook Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) aan en vele andere.

Kopen bij LiteBit

Aanmelden bij LiteBit

Door maximaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van LiteBit raden wij je aan om een account aan te maken. Dit doe je door het volgende scherm naar waarheid in te vullen.

Inloggen op LiteBit

Eenmaal ingelogd op LiteBit klik je bovenin de menubalk op ‘Kopen’ en het volgende scherm komt tevoorschijn.

In de afbeelding lichten wij een paar punten uit die belangrijk zijn voor de aankoop van een bitcoin via Litebit. In de bovenstaande afbeelding is bij punt 1 de actuele waarde van bitcoin te zien op dat moment. In punt 2 van de afbeelding kan je het adres in vullen waar je bitcoin naar toe gaat sturen. Je kan er voor kiezen om deze in je LiteBit wallet te laten staan maar ook om ze direct naar Binance (lees Binance)of andere exchange platformen te sturen. Bij punt 3 kies je voor welk betaalmethode jij prettig vindt voor het aanschaffen van bitcoin. De manieren zijn iDeal, SEPA bankwire, SOFORT, GiroPay,Bancontact, MyBank.

Handelen met bitcoin

Na het aanschaffen van bitcoin via LiteBit heb je twee mogelijkheden. De een is dat je de aangeschafte bitcoin(s) opslaat in een wallet of dat nu op LiteBit is of op een eigen wallet maakt niet uit, en de andere mogelijkheid is om met de aangeschafte bitcoin een exchange platform op te gaan en hiermee andere cryptocurrency aan te schaffen. Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van verschillende exchange platformen die wij heel geschikt vinden om op te handelen.