BitMyMoney

BitMyMoney review

ALGEMENE INFO
Website www.bitmymoney.com
Opgericht 2012
Gevestigd Nederland
Beschikbare talen Nederlands, Engels
Cryptocurrency Bitcoin
Mobiele applicatie Ja
Betaalmethode iDeal, Bancontact, Bankoverschrijving
Wallet Ja
Handleiding Handleiding Bitmymoney
Koop nu direct Kopen bij BitMyMoney

Over BitMyMoney

Bitmymoney is een Bitcoin koper en verkoper die al bestaat sinds 2012.Bitmymoney biedt een betrouwbare bitcoinrekening die tevens kan dienen als een bitcoin wallet. Het is mogelijk om bij Bitmymoney bitcoins te kopen maar ook bitcoins te verkopen voor actuele prijzen.

Kopen/verkopen

Voor het kopen en verkopen van Bitcoins via Bitmymoney is geen software nodig die je eerst moet installeren. Alles is te doen via een webbrowser. Wel is het nodig voor het kopen en verkopen van bitcoins om een account aan te maken bij Bitmymoney. Ze noemen dit een rekening openen. Via deze rekening kan je Bitcoins versturen naar een wallet maar ook betalingen mee verrichten.

Eigen Bitcoinrekening

Wat Bitmymoney zo uniek maakt is dat ze de mogelijkheid aanbieden op een gratis Bitcoinrekening te openen. Normaal gesproken moet je een online of offline wallet hebben met een speciaal Bitcoinadres. Bij Bitmymoney is dat niet noodzakelijk. Bij het platform van Bitmymoney krijg je de beschikking over een Bitcoinrekening, met de deze rekening kan je vrijwel hetzelfde als een normale bankrekening maar dan net even anders. Zo is het ook mogelijk om bitcoins over te maken naar andere adressen en zelfs te versturen naar een e-mail adres. Je kan dus aankopen doen op het internet waar ze bitcoins accepteren met het saldo op je rekening. Je kan er bij een gunstige koers eenvoudig bitcoins omzetten naar euro’s. Daarbij moet wel worden gezegd dat je deze functies alleen kan gebruiken door alles te laten staan op de servers van Bitmymoney. Het is een betrouwbare partner en hebben beveiliging hoog in het vaandel staan.

Pluspunten

  • Crypto currency intermediair en rekening in één, niet afhankelijk van twee partijen
  • Direct inzicht in de huidige koers
  • Lage transactie en fee kosten
  • 5 dagen per week support

Uitbetalingen fiat geld

Het uit laten betalen in euro’s kost  maar enkele tellen. Je kan er voor kiezen om bij de instelingen je banknummer al toe te voegen maar het is ook mogelijk om het pas te doen wanneer je het laat uitbetalen. Vaak staat het dezelfde dag nog op je rekening. Het is niveau afhankelijk hoeveel je per dag kan laten uitbetalen. Lees dit in onze handleiding over Bitmymoney

Klantenservice

Op werkdagen is de klantenservice van Bitmymoney bereikbaar van 09.00 – 17.00 via een online chat. Die zie je verschijnen rechtsonder in beeld, daarnaast zijn ze ten opzichte van andere partijen telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 11.00 – 13.00 uur op +31 70 2500456. Lukt dat allemaal niet dan kan je ze ook nog een e-mail sturen met jouw vragen, deze proberen ze dezelfde werkdag nog te beantwoorden.

GA NAAR BITMYMONEY >>