Bitonic

Bitonic Review

ALGEMENE INFO
Website www.bitonic.nl
Opgericht 2012
Gevestigd Nederland
Beschikbare talen Nederlands, Engels
Cryptocurrency Bitcoin
Mobiele applicatie Nee
Betaalmethode iDeal, Bancontact, Mybank
Wallet Nee
Handleiding Handleiding Bitonic
Koop nu direct Kopen bij Bitonic

Over Bitonic

Bitonic is niet direct begonnen als een exchange voor het kopen en verkopen van Bitcoin maar is begonnen als een Bitcoin-consultancy bedrijf. Bitonic heeft veel succesvolle trainingen & seminars gegeven aan onder andere de FIOD, ABN Amro, ING, De Nederlandsche Bank. Bitonic staat voor Bitcoin Expertise. Bitonic heeft als doel en ambitie ingesteld om Bitcoin en andere cryptocurrency toegankelijk te maken voor iedereen.

Ze zijn begonnen als consultancy bedrijf maar schuiven langzaam op richting een exchange onderneming. Sinds de oprichting in 2012 heeft Bitonic al meer dan 300.000 Bitcoins verkocht en heeft veel ervaring met de cryptocurrency.

Kopen/ verkopen?

Om je Bitcoins te kopen of te verkopen heb je geen extra software nodig. Je gaat naar de website van Bitonic en klikt op Kopen/Verkopen en kan je direct Bitcoins kopen met behulp van iDeal. Naast het kopen van Bitcoins via Bitonic kan je ook Bitcoins verkopen. Omdat Bitonic werkt met eigen voorraad heb je nooit te maken met een tussen persoon en daardoor liggen de transactiekosten ook lager. Is het niet helemaal duidelijk hoe Bitonic werkt ga dan snel naar onze handleiding van Bitonic.

Eigen exchange

Bitonic is heel ambitieus en is niet alleen koper en verkoper van Bitcoins het is ook een eigen exchange platform begonnen met BL3P. Dit platform is als een van de weinige Bitcoin exchange gevestigd in Nederland en beschikt ook over een Nederlandse bankrekening.

Bitonic Academy

Naast dat Bitonic veel verstand heeft van de Bitcoin-techniek (Blockchain) en (nieuwe) toepassingen hebben ze ook veel kennis opgedaan op het gebied van regelgeving, fraude, opsporing en de hele business achter Bitcoin. Daarom bieden zij ook veel trainingen en cursussen aan om je hierbij te ondersteunen.

Heb jij veel Bitcoins verkocht via Bitonic en jij hebt totaal geen idee hoe jij hiermee moet omgaan om dit aan te melden bij de belastingdienst, of dat je het ├╝berhaupt wel moet aanmelden dan kan Bitonic jou hierbij mee ondersteunen.

Pluspunten

  • Aankopen van Bitcoin en andere cryptocurrency met iDeal.
  • Bitonic levert Bitcoins voor de afgesproken prijs en komt niet met een naheffing omdat er een koersverschil heeft plaats gevonden.
  • Bitoninc verkoopt alleen Bitcoins uit haar eigen voorraad.
  • Bitcoins eenvoudig en gemakkelijk versturen naar je eigen wallet.
  • Verkopen van Bitcoin rechtsstreek vanuit je eigen wallet.
  • Bij verkoop wordt live weergegeven of de Bitcoins zijn aangekomen in het opgegeven Bitcoinadres
  • Krijg een bevestiging wanneer de uitbetaling is verricht.
  • Verschillende betaalmogelijkheden iDeal, SEPA (bankoverschrijving)

Uitbetaling fiat geld

  • Uitbetaling van een Bitcoin wordt uiterlijk volgende werkdag doorgegeven aan de bank
  • Spoed uitbetaling Bitcoin hebben extra kosten

Klantenservice

De klantenservice van Bitonic is 7 dagen per week beschikbaar tot ‘s avonds 22.00 uur. De meeste gestelde vragen zijn terug te vinden op de website en hebben ze ook een chat. Deze chats zijn toegankelijk via Facebook Messenger, Signal en Telegram.

GA NAAR BITONIC >>