Bittrex

Bittrex review

ALGEMENE INFO
Website www.bittrex.com
Opgericht 25 september 2014
Gevestigd Las Vegas (USA)
Beschikbare talen Engels
Support Ticket
Mobiele applicatie Nee
Trading fee 0,25%
Handleiding Handleiding Bittrex
Registreren Registreren bij Bittrex

Over Bittrex

Bittrex werd opgericht om particulieren en bedrijven toegang te geven tot het handelen in cryptocurrency. Bittrex is gevestigd in Las Vegas en is een van de grootste exchange platformen voor het aanbieden van cryptocurrencies. Je kan er digitale munten kopen en verkopen. De digitaleĀ  munten kunnen worden verhandeld tegen bitcoin, ethereum en litecoin. Bittrex wordt in de cryptowereld als een belangrijke exchange gezien en wanneer een digitale munt op dit platform verschijnt, neemt vaak de waarde van deze digitale munt toe. Is overigens geen garantie voor alle nieuwe digitale munten.

Wat maakt Bittrex exchange zo uniek?

Bittrex heeft het grote voordeel dat ze een overvloed hebben in altcoins. Op dit moment biedt Bittrex 200 activa beschikbaar om te te verhandelen. Op het Bittrex platform is het mogelijk om op drie verschillende markten te handelen op een exchange. Je hebt de mogelijkheid om cryptomunten om te wisselen naar Bitcoin, Ethereum en USDT.

Hoe snel is de verificatie bij Bittrex?

Registratie is snel en eenvoudig voor het Bittrex platform. Het neemt maar een paar minuten in beslag en na het registeren van jouw account ontvang je binnen enkele seconden een bevestigingslinkje in de opgegeven inbox van je e-mail.

Hoeveel zijn de handelsvergoedingen op Bittrex?

Bittrex is een van de grootste cryptocurrency exchange platformen die er is en ze denken dat ze een bepaalde monopolie positie hebben. Omdat het het meest gebruikte platform is vragen ze ook gewoon de hoogste fee. Per transactie die plaats vind op het platform vragen ze 0,25% fee. Dit is de hoogste fee van alle platformen. Veel platformen schommelen tussen de 0,10% – 0,20% Bittrex zit er zelfs nog boven.

Is Bittrex een veilige exchange?

Omdat Bittrex een van de grootste, en misschien wel het grootste platform is zijn ze ook een gewillig doelwit voor hackers. Daarom doet Bittrex er ook alles aan om een zo veilig mogelijk platform te hebben. Daarom geeft Bittrex ook vaak aan na het aanmaken van je account om je account te beveiligen volgens het 2-stappen verificatieproces. Dit betekent dat je 2 stappen moet ondernemen om in teĀ  loggen. De eerste stap is door middel van je username en password en manier 2 is via de Google Authenticator. In deze app die je hebt op je telefoon of tablet verschijnt na openen van de app een 6-cijferige code. Dit account is gekoppeld aan je Bittrex account.

Geld verdienen met Bittrex

Zoals veel andere exchanges heeft Bittrex geen affiliateprogramma.

Klantenservice

Bittrex heeft een klantenservice die altijd bereikbaar is door middel van tickets. Naast dit hebben ze ook een overzicht van ‘meest gestelde vragen’ waarin Bittrex uitlegt hoe een bepaalde handeling in zijn werk gaat.

GA NAAR BINANCE >>