Bitvavo

Bitvavo Review

ALGEMENE INFO
Website www.bitvavo.com
Opgericht 2012
Gevestigd Amsterdam, Nederland
Beschikbare talen Nederlands, Engels
Cryptocurrency Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Litecoin, NEO, QTUM, NEM, Stellar, Monero, Ripple, Verge, Zcash
Mobiele applicatie Nee
Betaalmethode iDeal, SEPA
Wallet Nee
Handleiding Handleiding Bitvavo
Koop nu direct Kopen bij Bitvavo

Over Bitvavo

Bitvavo is een jong en sterk groeiend bedrijf. Bitvavo is opgericht door jonge ondernemers met veel passie voor de digitale markt en voor de digitale valuta. Het is een Nederlands bedrijf dat is gevestigd is in Amsterdam. Met iDeal kan je met een paar klikken op de knop euro’s op je Bitvavo rekening storten en hiermee koop je de cryptovaluta die jij wilt kopen en verhandelen

Het storten en aankopen van cryptovaluta verloopt op een zeer gebruiksvriendelijke manier en is overzichtelijk.

Kopen/ verkopen?

Om Bitcoins of andere cryptovaluta bij Bitvavo te kopen en te verkopen heb je geen extra software nodig. Je gaat naar de website van Bitvavo en wanneer je nog geen account hebt, registreer jij je en volg je de handleiding van Bitvavo op onze website om Bitcoin of andere cryptovaluta te kopen. Bitvavo geeft je niet alleen de mogelijkheid om cryptovaluta te kopen, op dit platform kan je ook terecht om van je cryptovaluta af te komen op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier.

Hoe betrouwbaar en veilig is Bitvavo?

Bitvavo biedt de gebruiker een groot gebruiksgemak. Veel aanbieders hebben aparte wallets voor cryptovaluta. Bitvavo heeft ze in eigen beheer en slaat ze op in een offline portemonnee. De naam zegt het al, offline portemonee en zijn dus niet aangesloten op het internet en zijn niet te hacken. Dit is een hele veilige oplossing maar je moet wel onthouden dat je niet zelf de controle hebt over de gekochte cryptovaluta. Jij hebt niet de sleutel in handen van je eigen portemonnee.

Een ander veiligheidsmaatregel dat Bitvavo heeft genomen is dat ze de beschikking hebben over een twee-factor authenticatie. Jij bent hier zelf verantwoordelijk voor, Bitvavo bied je de mogelijkheid om die te activeren en te gebruiken om zo jezelf beter te beveiligen.

Bitvavo beschermt ook haar rekeninghouders bij een eventueel faillissement. Bitvavo heeft een eigen stichting opgezet: Stichting Bitvavo Payments.  Alle valuta transacties en het totaal beheerde vermogen worden geregeld door deze derde partij en niet door de onderneming, Bitvavo B.V., zelf. Deze doordachte opzet maakt van Bitvavo een vertrouwde partij. Bitvavo is betrouwbaar en veilig.

Zijn er extra kosten bij Bitvavo?

Het openen van een rekening op Bitvavo neemt geen kosten met zich mee en is gratis maar voor het kopen van Bitcoin en ander cryptovaluta vraagt Bitvavo wel een kleine vergoeding net als andere aanbieders van Bitcoin. Bitvavo vraagt 1,5% handelscommissie bij het kopen van Bitcoin en voor andere cryptovaluta vragen ze een handelscommissie van 2,5%.

Uitbetaling fiat geld

Bankoverschrijvingen worden niet automatisch verwerkt en duurt dan ook vaak 1 werkdag voordat het bedrag is bijgeschreven op je Bitvavo balans. Een bankuitbetaling

In veel gevallen worden bankoverschrijvingen niet automatisch verwerkt, het duurt vaak één werkdag voordat een bankoverschrijving op uw Bitvavo balans verschijnt. Bij Internationale stortingen duurt dit vaak 3 werkdagen. Zodra wij een bankbetaling ontvangen plaatsen wij deze automatisch op uw Bitvavo balans. In weekenden en op feestdagen worden geen bankbetalingen verwerkt. Wil jij je crypto’s uit laten betalen dan heb je binnen 24 uur het bedrag op je bankrekening staan.

Klantenservice

Omdat het een Nederlands bedrijf is dat is gevestigd in Amsterdam heb je ook een Nederlandse klantenservice. Ze hebben geen actieve live chat en als je vragen hebt kan je een e-mail versturen naar supper@bitvavo.com. Wil je snel iets opzoeken dan kan je altijd de ‘veel gestelde vragen’ pagina doornemen en vaak staat daar het antwoord al tussen.

GA NAAR BITVAVO >>