Coinbase

Review Coinbase

Algemene info
Website www.coinbase.com
Opgericht 2011
Gevestigd Amerika
Beschikbare talen Engels, Nederlands, Duits, Spaans, Frans, Pools
Cryptocurrency Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin
Betaalmethode Creditcard, Bankoverschrijving (SEPA)
Mobiele applicatie Ja
Wallet Ja
Handleiding Handleiding Coinbase
Koop direct Kopen bij Coinbase

Over Coinbase

Coinbase is een van de grootste en meest bekende cryptocurrency wallet ter wereld. Je kan bij Coinbase Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash en Bitcoins kopen. Coinbase telt al ongeveer 8 miljoen gebruikers die actief zijn met een wallet op het Coinbase platform. Veel gebruikers maker gebruik van Coinbase omdat die gebruiksvriendelijk is. Het dashboard van Coinbase geeft je een snel overzicht hoeveel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin jij in bezit hebt en wat de huidige waar is in Euro’s. Onze ervaring met Coinbase is over het algemeen heel positief.

Welkomstbonus

Misschien wel een van de meest aantrekkelijke voordelen voor het gebruik van Coinbase is dat je een welkomstbonus ontvangt van 10 dollar (€8,50). Je moet hiervoor wel minimaal een bedrag van 100 dollar (€98) storten op Coinbase.

Het systeem is erg overzichtelijk en het is duidelijk te merken dat je ze veel aan veiligheid hebben gedacht. Wanneer je via een computer inlogt waarmee jij nog niet eerder ben ingelogd moet je deze via jouw opgegeven e-mail eerst verifiëren.

Eigen wallet op Coinbase

Een groot voordeel van Coinbase is dat je op dit platform niet alleen kan kopen en verkopen maar dat je ook direct Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin op kan slaan. Je kan het platform gebruiken als een wallet. Een nadeel hiervan is dat ze wel een relatief hoge fee vragen voor het versturen van je digitale munten naar een andere wallet.

Coinbase cryptocurrency wallet en exchange

Pluspunten

  • Verschillende betaalmethodes
  • Meerdere cryptocurrencies
  • Coinbase platform ook te gebruiken als wallet

Minpunten

  • Hoge fee
  • Langzaam

Uitbetaling fiat geld

  • Bedrag wordt in euro’s op jouw Coinbase account bijgeschreven. Vervolgens kan je dit bedrag overmaken naar jou eigen bankrekening. Het bedrag staat maximaal binnen 1 werkdag op je rekening.

Klantenservice

De klantenservice van Coinbase is ook gebruiksvriendelijk. Jij kan je vragen naar de support afdeling sturen in de vorm van een chat. Je staat in contact met een support bot en het is mogelijk om die in je eigen taal aan te spreken. De antwoorden zullen ook in Nederlands teruggekoppeld worden.

GA NAAR COINBASE >>