Coss

Review Coss

ALGEMENE INFO
Website www.coss.io
Opgericht Juni 2017
Gevestigd Singapore
Beschikbare talen Engels
Support social media
Mobiele applicatie Nee
Trading fee 0,2 %
Handleiding Handleiding Coss
Registreren Registreren bij Coss

Over Coss

Coss is een cryptocurrency-uitwisseling maar het is meer. Coss staat voor Crypto One Stop Solution – een naam die het team achter COSS echt wil waarmaken. COSS is van plan om elke functie te leveren die een cryptocurrencybelegger wilt of nodig heeft bij het handelen in crypto.
Momenteel heeft de COSS het volgende in werking:

  • Exchange
  • Betalingsgateway (waardoor bedrijven betalingen kunnen ontvangen in een aantal verschillende cryptocurrencies)
  • Marktgegeven
  • Een nieuwsdienst

Het team is van plan in de toekomst nog veel meer functies toe te voegen.

Wat maakt Coss exchange zo uniek?

Ondanks al die extra opties van Coss heeft het voornamelijk een belangrijke pijler en dat is de exchange.

De reden dat sommige mensen erg enthousiast zijn over de uitwisseling van COSS is omdat ze een deel van het geld uitwisselingsvergoedingen uitbetalen aan houders van een COSS-token.

Wanneer transacties worden gedaan op beurzen, worden zowel de koper als de verkoper een kleine vergoeding in rekening gebracht, meestal rond de 0,25%.
Bij de uitwisseling van COSS is de exacte vergoeding die elke gebruiker in rekening wordt gebracht, afhankelijk van het transactievolume van de afgelopen 30 dagen.

De exacte kosten die een gebruiker in rekening worden gebracht, gezien hun handelsvolume van 30 dagen in dollar, worden hier weergegeven:

$0 – $5000: 0.20%
$5001 – $10,000: 0.18%
$10,001 – $25,000: 0.16%
$25,001 – $50,000: 0.14%
$50,001 – $100,000: 0.12%
$100,001 – $250,000: 0.10%
$250,001 – $500,000: 0.08%
$500,001 – $1,000,000: 0.06%
$1,000,001 +: 0.04%

50% van het geld dat COSS voor transactie skosten vraagt, wordt verdeeld onder tokenhouders, met het exacte bedrag dat elke tokenhouder ontvangt, afhankelijk van het deel van alle tokens dat ze in bezit hebben.

Deze uitkeringen vinden elke zondag plaats. Als de exchange echter meer gebruikers oppikt en een groter transactievolume genereert, zullen de uitbetalingen natuurlijk toenemen.

Hoe snel is de verificatie bij Coss?

Het aanmelden bij Coss is heel eenvoudig en duidelijk. Het kost je maar een paar minuten. Nadat je eenmaal bent aangemeld ontvang je binnen enkele seconden e-mail. In deze e-mail zit een bevestigingslink om de aanmelding te completeren. Wanneer je hier op hebt geklikt kan je beginnen met het traden op Coss.

Is Coss een veilige exchange?

Coss zet veel in op het beveiligen van het haar platform. Elke exchange is niet gebaad bij een laag volume. Hoe hoger de volumes hoe meer ze in trek komen bij handelaren. Maar meer gebruikers brengt ook meer beveiliging met zich mee. Coss heeft heeft geen 2 stappen verificatie bij het inloggen. Dit is wel nadelig ten opzichte van een Binance of Bittrex.

Geld verdienen met Coss

Gebruikers kunnen een unieke referral code krijgen. Elke keer wanneer er een nieuw lid zich aanmeld via deze unieke link zal de verstrekker van deze link 10% van de transactiekosten ontvangen. Dus hoe meer volume deze persoon maakt hoe meer je aan zo’n handelaar kan verdienen.

Wat is Coss nog allemaal van plan?

Coss bestaat nog niet zo heel erg lang en is daarom volop in ontwikkeling. Ze willen in 2018 een aantal functies toevoegen aan het platform waaronder;

  • Extra digitale valuta voor de exchange
  • Een crowdfundingplatform
  • Pre-paid creditcards
  • Slimme contracten
  • Plugins van derden

Klantenservice

Coss communiceert voornamelijk via social media maar daar zijn ze ook niet heel erg actief op. Ze zijn heel lastig te bereiken. Wij geven daarom de klantenservice van Coss een onvoldoende.

GA NAAR COSS >>