Crypterium

Wat is Crypterium?

Crypterium gaat een nieuw betaalsysteem worden die de mogelijkheid wil aanbieden om in bijna alle winkels te betalen via deze cryptocurrency. Er komt geen fysieke bankpas of creditcard aan te pas. Crypterium noemt deze blockchain een cryptobank. Wij leggen op Coinprimeur uit hoe je Crypterium kan kopen, wat precies deze blockchain technologie inhoud en wat CRPT-tokens zijn. Is het nog allemaal onduidelijk raden wij je aan om de pagina altcoins te lezen.

Het doel van Crypterium

Crypterium heeft maar 2 doelen waarvoor zij zijn opgericht. Het eerste doel van deze cryptocurrency is om een bank te worden die alleen maar bestaat uit cryptovaluta en doel twee is dat Crypterium de huidige banken wilt vervangen. Zo hebben zij een aantal punten waar ze zich de komende periode op gaan richten.

  • Een mobiele cryptobank, direct cryptovaluta overmaken in 42 miljoen winkels over de hele wereld.
  • Op de blockchain een loyaliteitsprogramma en beloningen mogelijk maken.
  • Een app ontwikkelen waarmee het mogelijk wordt om contactloos te betalen met NFC, QR, ApplePay en AndroidPay.
  • De mogelijkheid onderzoeken om alle winkels Crypterium te integreren.
  • Een proof-of-stake algoritme en software.
  • Het mogelijk maken om crypto uit te laten betalen naar fiat geld (euro en dollar).
  • Een open-source systeem creëren die voor iedereen toegankelijk is.
  • Het mogelijk maken om Crypterium toegankelijk te maken voor ontwikkelaars.
  • Geld verstrekken aan ontwikkelaars om blockchain wereldwijd mogelijk te maken.
  • Combinatie van het huidige kredietwaardigheidsysteem en lager risico

De voordelen van Crypterium

Crypterium moet een hoop voordelen met zich meebrengen, althans dat is wat Crypterium zelf verteld op haar website met de whitepaper. De voordelen op een rijtje. Na het aanmelden voor een creditcard krijg je direct jouw virtuele kaart. Om transacties te verrichten wat je bij een bank wel hebt zit er geen limiet op transacties. Deze transacties kan 24 uur per dag 7 dagen in de week verrichten. De betalingen tussen verschillende cryptocurrency hebben geen dure wisselkoersen.

Groeiende interesse cryptocurrency

De vraag en interesse cryptocurrency groeit met de dag maar om wereldwijde acceptatie voor blockchain mogelijk te maken moet de betaling ook makkelijker gaan onderling tussen blockchain. Fiat geld zal nog wel even het ‘straatbeeld’ beïnvloeden en het cryptogeld zal het nog niet zo snel overnemen. Crypterium maakt het mogelijk om met digitale valuta fiat-valuta te verrichten. Op dit moment wordt Crypterium nog niet aangeboden op een exchange maar is alleen nog maar aan te schaffen via ICO.

Andere digitale portemonnees

Crypterium maakt het ook mogelijk om andere digitale portemonnees ermee te integreren. De digitale portemonnees die hiermee bedoeld worden zijn PayPal, Gyft, WeChat, Aliay en PayTM. Het netwerk heeft ook een loyaliteitsprogramma, je ontvang na iedere transactie een beloning. Crypterium gelooft in contactloos betalingen en zien dit als de toekomst.

Het aanmaken van een cryptobankrekening

Het aanmaken van een cryptobankrekening gaat snel en eenvoudig. Wanneer jij je aanmeldt krijg je meteen beschikking over je cryptobankrekening, je hoeft dus niet te wachten op je pasje en pincode. Crypterium genereert een virtuele creditcard van de grote creditcard merken VISA, Mastercard en AMEX (American Express).