Cryptopia

Cryptopia Review

ALGEMENE INFO
Website https://www.cryptopia.io
Opgericht 2014
Gevestigd Christchurch, Nieuw-Zeeland
Beschikbare talen Engels
Support Ticket
Mobiele applicatie Ja
Trading fee 0,2%
Handleiding Handleiding Cryptopia
Registreren Registreren bij Cryptopia

Over Cryptopia

Als je op zoek bent naar een handelsplatform dat alles heeft, van een beurs tot een marktplaats, dan is Cryptopia een goede optie. Cryptopia richt zich op een betere gebruikerservaring in plaats van een nieuwe one-stop-shop te zijn.

Het bedrijf is gevestigd in Christchurch, Nieuw-Zeeland en bestaat sinds 2014 en werd opgericht door Adam Clark en Rob Dawson. Hun belangrijkste focus was om iets te maken waar je geen tabs mee hoefde te veranderen. Als Bitcoin-handelaar weet je hoeveel websites je in uw browser geopend moeten zijn om een beeld te krijgen van de hele handelsscène. Met Cryptopia heb je toegang tot een exchange, wallet en miningpool.

Wat maakt Cryptopia uniek

Een van de belangrijke dingen om op te merken over het bedrijf is dat het niet beweert te zijn betrokken bij financiële diensten (die meestal wordt geleverd met aanvullende regelgeving). Het is geregistreerd als een software-ontwikkelingsdienst. Ondanks dat het software-ontwikkelingsdienst is hoef je geen extra software te downloaden om te traden, het is een webbased platform.

Cryptopia heeft een beloningenbot die u beloont voor het gebruik van de site. Je kunt munten verdienen voor het uitvoeren van bepaalde acties op de website. Het beloningssysteem is heel willekeurig.

Hoe snel is de verificatie bij Cryptopia?

Je kunt eenvoudig niveau 1-verificatie verkrijgen op Cryptopia die ontvang je door  een bevestiging van je e-mailadres. Je hoeft alleen je e-mailadres te registreren en het te laten bevestigen door te klikken op de bevestigingslink die u binnen enkele seconden na het indienen van het verzoek ontvangt. Cryptopia heeft 3 verschillende verificaties.

Niveau 1 – Accounts met niveau 1-verificatie hebben een dagelijkse opnamegrens van $5.000

Niveau 2 – Accounts met niveau 2-verificatie zouden een dagelijkse opnamegrens hebben van $50.000

Niveau 3 – Als u meer dan een geverifieerd account op niveau 2 nodig heeft, moet je contact opnemen met de Cryptopia-ondersteuning en deze bij hen opvragen.

Hoeveel zijn de handelsvergoeding op Cryptopia?

De handelskosten bedragen 0,20% van de totale BTC of crypto-valuta waarmee je gaat betalen.

Is Cryptopia een veilige exchange?

Cryptopia is een veilige en betrouwbare exchange. Cryptopia raad je aan om een 2-stappen inlogproces te gebruiken. Dit proces is uit te voeren met een Google Authenticator. Dit is een app op je telefoon die is gekoppeld aan jouw account van Cryptopia. Bij het inloggen met je username en wachtwoord moet je daarna nog een 6-cijferige code invoeren die verschijnt in Google Authenticator. Dit is een extra beveiliging.

Pluspunten

  • Marktplaats
  • Arbitrage
  • Beveiliging op meerdere niveaus
  • Krijg gemakkelijk geverifieerd
  • Transparant bedrijf
  • 400 + verhandelbare crypto-valuta’s

Geld verdienen aan Cryptopia

Cryptopia heeft net als veel andere exchanges een affiliateprogramma. Jij wordt beloont voor het aanleveren van nieuwe leden. Als vrienden of collega’s via jouw linkje zich gaan registeren bij Cryptopia ontvang jij hier een vergoeding van.

Klantenservice

Cryptopia kan je op 2 verschillende manieren benaderen. Eén manier om de klantenservice van Cryptopia te benaderen is om een support ticket in te schieten en de andere manier is in de vorm van een chat functie. De chant functie gaat voornamelijk tussen alle gebruikers die online zijn, die kunnen ook reageren. Vaak werkt dit wat sneller dan via een ticket.

GA NAAR CRYPTOPIA >>