Einsteinium

Koers Einsteinium

Wat is Einsteinium?

Einsteinium (EMC2) heeft haar naam te danken aan de beroemde citaat van Albert Einstein en wordt gebruikt voor het cryptocurrency-platform dat bekendstaat als Einsteinium. Einsteinium is een P2P PoW digitale valuta die een ethische impact wilt maken. Ze willen graag dat mensen die investeren in EMC2 in het juiste steken.

Het ecosysteem Einsteinium en de stichting Einsteinium zijn verbonden met behulp van de EMC2-munt. Het maakt gebruik van de Algo-scrypt met een bloktijd van 60 seconden. Het gebruik van een POW scrypt-algoritme met in totaal 299 miljoen EMC2-munten beschikbaar, 2,5% van elk blok gaat naar de stichting en 2% gaat naar wetenschappelijke projecten. 0,5% gaat naar waterputten, marketing en goede doelen.

Einsteinium Foundation is begonnen als een ambitieus die de cryptocurrency helemaal wilt veranderen. Drie jaar geleden werd het project gestart met als oorspronkelijk doel om wetenschappelijk onderzoek te financieren. De foundation wilt een platform bouwen voor IT-projecten en wetenschappelijke projecten.

Einsteinium functies

Het basisprincipe van EMC2 is onderwijs. Dit is heel essentieel voor het project en kenmerk voor het ecosysteem. Hiermee ondersteunt het meteen het idee erachter om wetenschappelijke, IT- en schoolprojecten naar de stratosfeer te brengen. Het team achter EMC2 gelooft in onderwijs en willen graag de waarde van onderwijs delen met andere mensen. Het belangrijkste doel van de Einsteinium Foundation is om kennis te verspreiden onder iedereen die het nodig heeft en om nieuwe talenten op te leiden in de blockchain-technologie.

Open source

Einsteinium is onderdeel va de Bitcoin community en de foundation doet er alles aan om de kernkwaliteiten en functionaliteiten van de open source-wereld te verbeteren.

De Einsteinium Foundation

De Einsteinium-stichting is via het Einsteinium-muntstuk verbonden met het Einsteinium-ecosysteem. De stichting werd een officiĆ«le organisatie in april. Het is een niet-rendabel organisatieschema in Montreal. De organisatie is toegewijd aan wetenschappelijk onderzoek om te worden geregistreerd in de cryptocurrency-wereld. De stichting hoopt wereldwijd langdurige relaties met NPO’s op te bouwen door subsidies te verwerven om toekomstige baanbrekende projecten te kunnen ondersteunen.

Einsteinium tijdperk

De mijnbouw van Einsteinium is onderverdeeld in tijdperken, elk tijdvak is 36.000 blokken lang en heeft een looptijd van 25 dagen. Aan het einde van elk tijdperk wordt een nieuwe baanbrekende wetenschappelijke oorzaak geselecteerd om financiering van Einsteinium Foundation te ontvangen. De Proof of Work-mijnbouw van Einsteinium zal 730 tijdvakken duren.

Wormhole-evenementen.

Tijdens elk tijdperk, beginnend vanaf het 2e jaar tot het jaar 10, zal er een willekeurig Wormhole-evenement plaatsvinden. Een Wormhole-evenement is 180 blokken lang met een beloning van 2973 Einsteinium per blok voor mijnwerkers op lange termijn. Dit is een beloning met vaste waarde, ongeacht de huidige blokbeloning en vervangt de standaardbeloning voor dat blok. Een Wormhole Event wordt willekeurig gegenereerd en kan op elk moment tijdens een Epoch beginnen, maar zal ALTIJD 180 blokken lang zijn.

Aanhoudende aantrekkingskracht.

Als we voorbij het 25e tijdperk gaan, zullen de Wormhole-evenementen, in combinatie met de stijgende waarde van Einsteinium, een belangrijke stimulans zijn voor kleinere mijnwerkers om mijnbouw voort te zetten. Met een beloning van honderden keren de standaardwaarde voor het grijpen, wil je een Wormhole-evenement niet missen.

Einsteinium is te verhandelen op het platform van Bittrex. Door eerst Bitcoins aan te schaffen kan je EMC2 kopen.