Electroneum

Koers Electroneum

Wat is Electroneum?

Electroneum (ETN) is een nieuwe cryptocurrency van Britse origine. Het heeft als doel om de meest gebruiksvriendelijke cryptocurrency te worden. Electroneum richt zich voornamelijk alleen op mobile crypto. Electroneum heeft al een mobiele wallet ontwikkeld en is te downloaden. Wat Electroneum heel goed heeft gedaan bij de ontwikkeling van haar blockchain technologie is dat ze rekening hebben gehouden met toepassingen die alleen van invloed zijn voor de markten die gericht zijn op mobiele games en online gokken.

Minen via een app

Om Electroneum te minen heb je alleen de app nodig. Dit is wel een iets waar ze zich overduidelijk onderscheiden van andere cryptocurrency. Omdat een smartphone steeds meer het ‘straatbeeld’ gaat beheren willen ze zich bijna volledig richten op de mobiele en gaming sector. Het doel hiervan is dat Electroneum (ETN) een soort van gaming credit wordt, zodat het geld wat wordt verdiend in games wordt omgezet naar ETN.

Het doel van Electroneum

Het doel van Electroneum is door middel van blockchain technologie digitale valuta’s gebruiksvriendelijker te maken op een veilige manier. Door de enorme hype van het kopen van bitcoin en andere cryptocurrency willen steeds meer personen bitcoin kopen en mee betalen. Maar hoe dit moet is voor iedereen nog niet even duidelijk daar wilt Electroneum dus verandering inbrengen.

Ze willen beginnen met gebruiksvriendelijke mobiele wallet en een decentraal netwerk. Op dit netwerk moet je kleine betalingen tegen minimale transactiekosten kunnen verrichten. Dit is wel een vereiste anders kunnen ze het niet mogelijk maken dat je met cryptocurrency betalingen verricht voor online gokken en mobiele games.

Ethiek van Electroneum

Een ander doel van Electroneum is om het mogelijk maken dat mensen in derdewereldlanden zonder bankrekening ook de mogelijkheid krijgen om betalingen te verrichten zonder tussenkomst van hoge transactiekosten of enige corruptie.

Focuspunten van Electroneum

Electroneum heet een aantal focuspunten om zo uit te groeien tot een sterke en stabiele munt.

  • Toegankelijk zijn voor mobiele gebruikers om zo blockchain voor iedereen te creëren.
  • Een veilige wallet online en offline
  • Minen belonen en mogelijk maken via een Android en iOS
  • Richten op de markten voor gaming en online gokken
  • Iedereen beschikt wel over een telefoon, ook de arme landen. Deze hebben wel een telefoon maar geen bankrekening, met de hulp van Electroneum moeten ook zij kunnen betalen.
GA NAAR HITBTC >>