Sun zegt dat ontwikkelaars dApps moeten migreren naar het TRON-platform

Niettemin is het aanbod van Sun niet helemaal altruïstisch, omdat het ook een ultimatum bevat.Ontwikkelaars moeten hun gedecentraliseerde applicaties migreren naar het eigen netwerk van de TRON Foundation om te kunnen profiteren van het fonds.

Sun heeft dit nieuws op 6 december op Twitter gedeeld en het nieuws werd wisselend ontvangen. Het kreeg zelfs snel antwoord van EOS New York, naar verluidt het Twitter-account van een blokproducent van het EOS-netwerk.

EOS New York vroeg zich af of een dergelijke “reddingsoperatie” noodzakelijk zou zijn, omdat EOS-gerelateerde projecten al een aanzienlijke financiële steun hebben.

“We denken dat we prima op weg zijn, gezien de miljard dollar aan VC-financiering voor #EOS- en #EOSIO-projecten die over de hele wereld vergrendeld en geladen zijn op Galaxy, SVK Crypto, Tomorrow, enz. We waarderen het aanbod echter wel. Veel geluk, Justin. “

Andere gebruikers ondervroegen ook de bedoelingen van Sun met de aankondiging. Sommige opmerkingen benadrukten het feit dat een prijsdaling niet gelijk is aan enige vorm van instorting van het onderliggende platform of de onderliggende technologie.

Het begin van een dApp-oorlog?

Bovendien wezen sommige Twitter-gebruikers erop dat het bouwen van applicaties die in de praktijk worden gebruikt belangrijker is dan het netwerk waarop ze zijn gebouwd. Dit was een sentiment dat over het algemeen ook door andere gebruikers werd weerklonken, en dat drong aan op eenheid in de industrie.

Niettemin reageerde een analyticus op de aankondiging van Sun door het te noteren “het lijkt erop dat na de #hashwar we nu een #dapp-oorlog hebben”, verwijzend naar het verzoek van Sun dat dApps naar het platform van TRON moeten migreren.

Dit alles komt na turbulente weken voor de markten van cryptocurrency. Ethereum heeft de afgelopen maand ongeveer 60% van zijn waarde verloren en EOS verloor ongeveer 69%.De redenering achter de tweet van Sun lijkt te zijn dat dergelijke prijsdalingen de ontwikkeling van Ethereum- en EOS-gerelateerde projecten negatief zouden kunnen beïnvloeden.

Het valt nog te bezien hoe dit verhaal zich blijft ontvouwen. Het is echter de moeite waard om te benadrukken dat prijsdalingen de onderliggende technologie niet veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here