De fase van investeren in digitale activa met mega grote rendement in een korte periode is langzaam aan het wegweken, nu willen beleggers weten in welk project ze moeten investeren om dit te realiseren en eentje voor een langere periode. Een van de voordelen van adoptie in meerdere facetten van de economie is Zilliqa (ZIL).

Zilliqa werd gelanceerd in januari 2018, na een zeer succesvolle ICO die begon op 27 december 2017. Het werd gebouwd met behulp van sharding-technologie om netwerken uit te breiden en schaalbaarheid te vergroten. Als zodanig heeft de digitale asset een toegenomen toepassing gevonden in meerdere industrieën.

Zilliqa kan voor de financiële sector heel belangrijk worden, wat grote schaalbaarheid vereist. Het is misschien niet het meest populaire of favoriete digitale item op de crypto-markt, maar het heeft indruk gemaakt in zijn relatief kleine periode. Zilliqa begint aandacht van investeerders te trekken, en dit is waarom.

Zilliqa (ZIL): prijs en prestaties

De groei van Zilliqa is tot voor kort vrij onopgemerkt gebleven. ZIL heeft gestaag de dagelijkse prijsstijging sinds het begin van het tweede kwartaal geregistreerd. Vanaf dit moment wordt de munt van Zilliqa verhandeld tegen $ 0,134 per stuk, met een gestage groei.

Nogal onpopulair, maar ZIL is een van de grootste crypto’s door marktkapitalisatie, op de 30e plaats met een marktkapitalisatie van $ 980 miljoen (USD). Een handelswaarde van USD 76,4 miljoen USD geeft aan dat het activum meer exposure nodig heeft.

Zilliqa krijgt toegang tot een grote alliantie

Een recept voor succes in de crypto-ruimte is het aangaan van partnerschappen, grote partnerschappen met multinationals. Zilliqa doet dat nu al. Amper teen week  geleden kondigde Zilliqa een partnerschap aan met een in Singapore gevestigde verzekeringsmaatschappij, met hint voor nog vier andere verzekeringsmaatschappijen.

De samenwerking van Zilliqa met de Singaporese verzekeringsmaatschappij Dellotie en FWD is ontwikkeld om run insurance services op de blockchain-technologie te testen. Als het product van deze samenwerking succesvol is, moet Zilliqa de werking van de hele verzekeringssector in de toekomst herinrichten.

Succes in dit partnerschap zou betekenen dat Zilliqa zijn technologie openstelt voor verzekeringsmaatschappijen over de hele wereld. Toename van bekendheid voor Zilliqa zou leiden tot een prijsstijging in de ZIL-tokens. Naarmate de invloed van ZIL groeit in de financiële sector, houdt de asset ook potentieel gebruik in de advertentie-industrie.

Zilliqa krijgt nieuwe beursvermeldingen

In de afgelopen twee dagen is Zilliqa opgenomen in twee crypto-uitwisselingsplatformen. Zilliqa heeft nieuwe ruilaanbiedingen op Koinex en Gopax. Deze nieuwe lijsten voor de ZIL-tokens zouden leiden tot een broodnodig verhoogd volume van verhandelde producten voor Zilliqa, en eindigen in een waardestijging. Sinds de aankondiging van de nieuwe lijsten, hebben de ZIL tokens een groei van meer dan 20% geconstateerd.

In een notendop

Het potentieel dat Zilliqa (ZIL) in de crypto-ruimte brengt, is lang onopgemerkt gebleven. De ZIL-tokens registreren momenteel een gestage groei, maar als Zilliqa met succes wordt geïntegreerd in de verzekeringssector, kunnen we een sterke waardestijging constateren. Zilliqa is op dit moment onder andere te verhandelen op de beurs van Binance. Om deze digitale munt adviseren wij jou wel om eerst de beschikking te hebben over Bitcoin of Ethereum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here